26
Jun
2011

Nosim protezu, pa šta

Pregledano: 1926 puta

Eva Longoria blista u novom In style magazinu, priča o lepoti, ljubavnom životu i karijeri

Eva Longoria pokazala je da je sve samo ne "očajna domaćica‚‚. U poslednjem slikanju za ‚‚In style‚‚ magazin pokazala je svoje najbolje adute. Fotografije su pokazale Evu u visokim štiklama na kolima, zatim u oskudnom kupaćem kostimu... i njena lepota je i dalje neosporna. Iako je ona skromno naglasila da je unutrašnja lepota ono što je važno, ne možemo prevideti ovu koja se vidi.

 

Skoro razvedena glumica rekla je u intervjuu za ‚‚In style‚‚ da je ona mnogo interesantnija od njenog razvoda i time se distancirala od svih glasina i glasinica koje kruže o njoj i njenom bivšem suprugu, košarkašu, Toni Parkeru. Ono što je još otkrila o sebi je da nosi protezu, kako je zavisna od veštačkih trepavica i kako je pokušala da prebroji svoje cipele ali nije uspela, koliko ih ima. Bez maskare i sjaja za usta ne bi otišla ni na pusto ostrvo.

 

Eva iza sebe ima dva braka, a trenutno je u vezi sa bratom glumice Penelope Kruz i deluje da je veoma srećna. A da Eva nije samo lepa glumica čiji ljubavni život zanima sve, govori i to da je napisala i kuvar i vlasnik je jednog ‚‚in‚‚ restorana u Holivudu. Na ovoj slici je glumica na setu filma koji bi uskoro trebalo da se pojavi gde ponovo glumi domaćicu, ali ovoga puta mnogo manje glamuroznu. Tada, još uvek u braku, rekla je da uživa da svom suprugu ugađa... Možda je trebalo da krene od stajlinga.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa… ali suknja ima. Rastračarili se ljudi da je do ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 36°c
min 19°c

Bicikl

Roleri