26
Jun
2011

Nosim protezu, pa šta

Pregledano: 2164 puta

Eva Longoria blista u novom In style magazinu, priča o lepoti, ljubavnom životu i karijeri

Eva Longoria pokazala je da je sve samo ne "očajna domaćica‚‚. U poslednjem slikanju za ‚‚In style‚‚ magazin pokazala je svoje najbolje adute. Fotografije su pokazale Evu u visokim štiklama na kolima, zatim u oskudnom kupaćem kostimu... i njena lepota je i dalje neosporna. Iako je ona skromno naglasila da je unutrašnja lepota ono što je važno, ne možemo prevideti ovu koja se vidi.

 

Skoro razvedena glumica rekla je u intervjuu za ‚‚In style‚‚ da je ona mnogo interesantnija od njenog razvoda i time se distancirala od svih glasina i glasinica koje kruže o njoj i njenom bivšem suprugu, košarkašu, Toni Parkeru. Ono što je još otkrila o sebi je da nosi protezu, kako je zavisna od veštačkih trepavica i kako je pokušala da prebroji svoje cipele ali nije uspela, koliko ih ima. Bez maskare i sjaja za usta ne bi otišla ni na pusto ostrvo.

 

Eva iza sebe ima dva braka, a trenutno je u vezi sa bratom glumice Penelope Kruz i deluje da je veoma srećna. A da Eva nije samo lepa glumica čiji ljubavni život zanima sve, govori i to da je napisala i kuvar i vlasnik je jednog ‚‚in‚‚ restorana u Holivudu. Na ovoj slici je glumica na setu filma koji bi uskoro trebalo da se pojavi gde ponovo glumi domaćicu, ali ovoga puta mnogo manje glamuroznu. Tada, još uvek u braku, rekla je da uživa da svom suprugu ugađa... Možda je trebalo da krene od stajlinga.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Tračare i tračarenje

Tračare i tračarenje

Što bi rekli naši stari za dobrim konjem se prašina diže. I nije da nije istina samo što ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Bicikl

Roleri