13
Jul
2011

Odakle si sele Šakira

Pregledano: 2136 puta

Šakira poreklom iz Makedonije

Zanosna kolumbijska- svetska- muzička i kakva sve ne zvezda Šakira dobila je novu etiketu. Tiče se njenog balkanskog porekla i izgleda da nisu u pitanju prazne priče već istinski geni naših komšija.

 

Šuškalo se, pričalo već neko vreme a onda su potvrdili i kolumbijski mediji da Šakirin otac potiče iz Makedonije. Vilijam Mebarak Čadid je polu-Makedonac, polu-Libanac. Taj podatak piše na Fox News stranici kao i na službenoj stranici muzeja voštanih figura Madam Tiso, gde je Šakira opisana kao dete oca Amerikanca libansko-makedonskog porekla.

 

Čak i je na nedavnom koncertu u Bejrutu Šakira sama rekla da koncert posvećuje ocu koji je polu-Libanac polu-Makedonac. Šakirin deda je bio Libanac, a oženio se Makedonkom. Njihov sin Vilijam rodio se u Americi, a kasnije se odselio u Kolumbiju gde se oženio devojkom italijansko-španskog porekla. Nidija del Karmen Nipoli Torado, Šakirina majka, bila je njegova druga žena.

 

Pravi koktel egzotike teče njenim venama nije ni čudo što očarava sve, bez obzira na pol, nacionalnost i geografsku širinu. Ako ona i njen zgodni fudbaler Barselone reše da prave potomke, nikad se ne zna možda on ima jednu osamnaestinu srpske krvi. A- ha, pa ćemo i mi biti u priči. Mada ne bi me čudilo da se i Grci uključe, i onako su jadne makedonce do skora ganjali za Aleksandra Makedonskog, što bi im prepustili Šakiru...

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nosim protezu, pa šta

Nosim protezu, pa šta

Eva Longoria pokazala je da je sve samo ne "očajna ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Roleri

Bicikl