16
Jun
2011

Odbegla mlada

Pregledano: 2782 puta

druga po redu Trka u venčanicama u Beogradu

Ako u nedelju budete prolazili centrom grada i vidite dve stotine nevesta kako beže glavom bez obzira, ne razmišljajte samo im se sklonite sa puta. Na trgu Nikole Pašića u 11 sati počeće druga po redu beogradska trka u venčanicama u organizaciji časopisa ‘’Venčanja’’. Ako vam se bliži ‘’dan’’ a želite da isprobate kondiciju evo adrese na kojoj možete da se prijavite a ko zna možda se i ludo zabavite [email protected].

 

 

Turistička organizacija Beograda podržala je ‘’odbegle mlade’’ jer kako kažu ovakav događaj izdvaja Beograd na mapi autentičnih uličnih događanja u svetu. Pravo učešća imaju sve punoletne dame a za prijavu neophodno je da pošalju ime i prezime, godinu rođenja, konfekcijski broj haljine, broj lične kartekontakt telefon i mail adresu.

 

 

Časopis ‚‚Venčanja‚‚ pobrinuo se za sve haljine koje će učesnice nositi ali ukoliko neko želi da dođe u svojoj to mu je, naravno, dozvoljeno. Obuća je po želji takmičarki, samo da posluži svrsi…Ne znamo samo u kom smeru ide ova vežba zagrevanja, da li -ka- ili -iz- braka, ali u svakom slučaju malo kondicije nikome nije na odmet. Zaštitno lice ovogodišnje trke je Svetlana Ceca Kitić, vrsna rukometašica, a po svemu sudeći prava maskota ovakvog dešavanja jer ona je trčala u oba smera… nekoliko puta. Devojke, slomite noge!

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jelena Karleusa o obozavaocima

Jelena Karleusa o obozavaocima

"Svako ko izgovori moje ime, dobija naslovnu stranu. U ovoj zemlji i Kurta i Murta sebi daju za pravo da me prozivaju. ...
Ko se poslednji smeje...

Ko se poslednji smeje...

Da prava ljubav godine ne broji davno nam je otkrio Željko Samardžić ali nismo znali da se vesti ...
NOKIA
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 9°c

Bicikl

Roleri