16
Jun
2011

Odbegla mlada

Pregledano: 2972 puta

druga po redu Trka u venčanicama u Beogradu

Ako u nedelju budete prolazili centrom grada i vidite dve stotine nevesta kako beže glavom bez obzira, ne razmišljajte samo im se sklonite sa puta. Na trgu Nikole Pašića u 11 sati počeće druga po redu beogradska trka u venčanicama u organizaciji časopisa ‘’Venčanja’’. Ako vam se bliži ‘’dan’’ a želite da isprobate kondiciju evo adrese na kojoj možete da se prijavite a ko zna možda se i ludo zabavite [email protected].

 

 

Turistička organizacija Beograda podržala je ‘’odbegle mlade’’ jer kako kažu ovakav događaj izdvaja Beograd na mapi autentičnih uličnih događanja u svetu. Pravo učešća imaju sve punoletne dame a za prijavu neophodno je da pošalju ime i prezime, godinu rođenja, konfekcijski broj haljine, broj lične kartekontakt telefon i mail adresu.

 

 

Časopis ‚‚Venčanja‚‚ pobrinuo se za sve haljine koje će učesnice nositi ali ukoliko neko želi da dođe u svojoj to mu je, naravno, dozvoljeno. Obuća je po želji takmičarki, samo da posluži svrsi…Ne znamo samo u kom smeru ide ova vežba zagrevanja, da li -ka- ili -iz- braka, ali u svakom slučaju malo kondicije nikome nije na odmet. Zaštitno lice ovogodišnje trke je Svetlana Ceca Kitić, vrsna rukometašica, a po svemu sudeći prava maskota ovakvog dešavanja jer ona je trčala u oba smera… nekoliko puta. Devojke, slomite noge!

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ceca priznala krivicu

Ceca priznala krivicu

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (38), nagodila se sa državom priznavši krivicu za ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 17°c

Roleri

Bicikl