24
Jun
2011

On je sada solo

Pregledano: 1937 puta

Džordž Kluni ostavljen jer je svakodnevno potencirao da se gadi braka

Jadan Džordž. Njemu je verovatno više preko glave publiciteta. I onako beži po Italiji, skriva se i seli ne bi proživeo štogod normalnog života, ali stalno se flaša zaustavi baš na njemu. Otvaranje festivala u Veneciji bilo je nešto po čemu bi trebalo da ga spominjemo ovih dana, gde je ujedno promovisao i svoj novi film.

 

Snimao je Kluni stvarno puno filmova i to je nešto što smo videli, kao i što je uvek divan, seksi i šarmantan i to smo videli, ali da ga neko ostavi, to već nismo videli. Elizabet Kanalis, sa kojom je od 2009-te, rešila je da okonča vezu za koju smo svi, ruku na srce, verovali da će prelomiti večitog neženju da postavi pitanje.

 

To se nije desilo ali ko zna... Elizabet je kao razlog raskida navela da ne može da bude sa nekim ko svakodnevno potencira da se gadi braka. Ono što znamo je da on ima brak iza sebe ali praktično iz prošlog života koji je bio pre E.R.-a i cele svetske fame zvane ‚‚Džordž Kluni‚‚. Od tada nikada se nije ni približio takvoj vezi, pa čak ni devojci koju bi pokazao na crvenom tepihu (kako obično ‚‚celebrity‚‚ ozvaniče svoje veze). Bio je poznat kao najseksi neženja koji je bio neopisivo vezan za svoje prase, koje je gajio kao svog ljubimca pa je bilo glasina kako je često davao primat njemu spram dama sa kojima se viđao.

 

Elizabet se pojavila kao potpuno otkrovenje i nakon što su prebrodili period u kome su tabloidi razotkrili njenu ‚ne tako reprezentativnu, prošlost sa drogom i, navodno ‚‚high class‚‚ prostitucijom, delovalo je da su njih dvoje spremni za korak više. Ali, eto, svako čudo za dva dana...

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bootylicious

Bootylicious

Posnosna vlasnica ove pozadine u poslednjih mesec dana privukla je pažnju celog sveta, koketira sa članovima kraljevske ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl