27
Jun
2011

Poljubac spasao čoveka od samoubistva

Pregledano: 1916 puta

Mlada kineskinja poljubila čoveka koji je hteo da se ubije a u tom trenutku policija je intervenisala i spasla ga

Ako ste imali dilemu šta znači dobro se ljubiti trebalo bi ovo da pročitate. Kineskinja Liu Vensju postala je poznata tako što je poljupcem uspela da ubedi nepoznatog muškarca da ne izvrši samoubistvo.

 

Vensju je bila sa prijateljicama u jednom tržnom centru u Šenženu, kada je spazila čoveka koji je stajao sa spoljne strane ograde na najvišem spratu, držeći nož na grudima i preteći da će se ubiti. Ovo i nije nešto što očekujete da će vas zadesiti u šopingu ali ni ono što je uradila ova mlada devojka nije sigurno nešto što se dešava svaki dan…

 

Liu Vensju je objasnila obezbeđenju kako je to, u stvari njen dečko, i da je puste da mu priđe ne bi li uspela da ga spase. Kada je došla do njega rmladić joj se poverio  kako je iz razorene porodice i da je to razlog zbog kog želi da okonč život. Ona se sažalila i snažno ga zagrlila a potom i poljubila u usta. Mladić je, verovatno zatečen gestom, a verovatno je i uživao, na tren zaboravio svoju prvobitnu nameru koju je policija iskoristila da ga zgrabe i odvuku ga daleko od ograde.

 

Ima još dobrih i hrabrih ljudi. Vesju će sigurno postati legenda u Kini a verovatno će imati pregršt udvarača zbog čuvenja svog poljupca. Da podsetimo sličan gest učinila je i bivša Survajverka Katarina Vučetić, kada je sa Brankovog mosta uspela da odgovori čoveka od samoubistva.

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SPIRE
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 7°c

Bicikl

Roleri