17
May
2011

Posle skoro tri decenije Opra napušta TV ekrane

Pregledano: 1809 puta

Velika TV zvezda nakon 25 godina rada na emisiji priprema finalnu epizodu za septembar ove godine

Ako je Džeri Springer naučio Ameriku kako da se svađa onda je Opra naučila  Ameriku kako da plače. Svaki prosečan amerikanac će vam reći da ako nešto nije bilo kod Opre u emisiji to se nije ni dogodilo. Ova afro-amerikanka ostaće upamćena kao neko ko je skoro tri decenije vodio krstaške ratove za prava crnaca, žena, obrazovanje dece...

 

Iako je rešila da svoju finalnu emisiju uradi u septembru ove godine ona se neće u potpunosti povući u penzionerske vode. Oprina imperija obuhvata magazine, radio emisiju, producentsku kuću „Harpo“ i uskoro i televizijsku mrežu „Opra Vinfri network“ na kojima će i dalje raditi.

 

Ono što jeobeležilo njenu karijeru su godine na Forbsovoj listi kao žena koja najviše zarađuje, prva crna žena medijski mogul, njena konstantna borba sa težinom, priznala je da je bila seksualno zlostavljana kao devojčica i rodila sina koji je umro kao beba, nikada se nije udala, podržala je Baraka Obamu pri kandidaturi za prvog crnog američkog predsednika, humanitarni rad i donacije miliona i miliona dolara. U njenoj emisiji su se otkrivale najveće tajne, izjavljivala ljubav, raskidale veze, ekskluzive su uvek pronalazile put do nje i sve to praćeno sa dosta suza. Iako ponekad patetično uvek je činila da bude bliska sagovorniku i publici i najverovatnije je to tajna neverovatnih rejtinga kada je Opra u pitanju.

 

Po epizodi  Opra zarađuje od 73 do 120 hiljada dolara. To objašnjava kako ona svaki put kad želi da iščupa obrve seda u svoj privatni avion preleće iz Čikaga, gde živi, do LA-a, sredi obrve i vraća se u Čikago.

 

Finalnu epizodu voditeljka planira da preseli iz svog studija u Čikagu na gradski stadio koji može da primi 61.500 ljudi. Jedino što je brine je nepredvidiva čikaška klima koja mogla da pokvari veliko finale.

                                                  

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dženifer Lopez je verena?

Dženifer Lopez je verena?

Glasine o mogućim planovima za venčanje su započete kada se Dženifer Lopez (43), ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Roleri

Bicikl