14
Jun
2011

Poziv na svetsko prvenstvo preko Playboy-a

Pregledano: 1538 puta

ženska fudbalska reprezentacija Nemačke pred svetsko prvenstvo se slikala za Playboy i podigla javnost na noge

Ako do sada niste imali nikakvo interesovanje za ženski fudbal kladim se da će vas ovo zainteresovati (posebno mušku populaciju). Naime, ženska fudbalska repezentacija Nemačke rešila je da digne malo prašine uoči predstojećeg prvenstva i zagolica maštu svih potencijalnih pratilaca istog. Devojke su se odlučile za malo razgolićeniji editorijal i to ni manje ni više nego za Playboy.

Kako kažu htele su da pokažu da i pored sporta kojim se bave one su kao i sve druge devojke, normalne i ženstvene. Na fotografijama koje su sada već obišle čitav svet su Anika Dopler(19), Ivana Rudelić(19), Džulija Simić(22), Kristina Gesat i Selena Vagner koje se bez dresova igraju kraj jezera. A kako mi Srbi moramo da budemo mirođija u svakoj čorbi, reklo bi se da i nas ima po prezimenima lepih sportistkinja.

Prvenstvo će se igrati krajem juna u Nemačkoj a iako je domaći tim već bio favorit posle ovog izdanja Playboy-a Nemice su uveliko pobedile.

‚‚Fudbal je jako važan u našoj zemlji, i kao i naše muške kolege i mi ćemo pokazati dobar fudbal‚‚- kažu devojke. A mi, u ime svih muškaraca ovog sveta, kažemo: Napred Nemačka!

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bootylicious

Bootylicious

Posnosna vlasnica ove pozadine u poslednjih mesec dana privukla je pažnju celog sveta, koketira sa članovima kraljevske ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl