09
Jul
2011

Prevara u DNK

Pregledano: 1614 puta

Naučnici su se pozabavili pravarama Vudsa i Gigsa i zaključili da su za to krivi geni

Prevara... Stara tema koliko i ljudski rod. Varaju svi, i obični ljudi ali to nikoga ne zanima sem aktivnih članova te priče,kada varaju poznati to zanima sve uvek i stalno.

 

Sportisti su uvek bili poželjna ciljna grupa žena- udavača ili udavača u pokušaju jer sem sjajne fizičke spreme, lepog izgleda, punih bankovinih računa oni važe za ciljnu grupu koja rano ulazi u bračne vode. Objašnjenje za to uvreženo verovanje među ženskim rodom polazi od činjenice da oni ako žele da budu uspešni, dobro plaćeni i u kondiciji od malih nogu pa još nekoliko decenija preko treniraju po ceo celcati dan. I onda bolje da ga neko čeka kod kuće kad već tako stvari stoje.

 

Međutim dosta afera je bilo među tim istim sportistima. Evo sećamo se Tajger Vudsa, koji je od vrhunskog sportiste postao poznat kao zavisan o seksu, a skoriji primer fudbalera Rajana Gigsa, do skora poznatog kao uzornog porodičnog čoveka predstavio kao zavodnika žena u svojoj užoj i široj familiji.

 

Naučnici sa Univerziteta u Krakovu su se pozabavili fenomenom ove dvojice sportista i došli do uzroka ovakvog ponašanja. Navodno, preljuba se nalazi u DNK- a, jer su očevi Vudsa i Gigsa takođe varali. Zanima nas da li je i Rio Ferdinand genetski predodređen na ovakva dela, jer čini nam se da je nova seks afera na pomolu. Eh Rio Rio...

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl