02
Jul
2011

Rođena četvrtog jula

Pregledano: 7585 puta

Viktorija Bekam odlučila je da svoju devojčicu donese na svet na američki Dan državnosti

Porodica Bekam očekuje prinovu. Ovoga puta Dejvid i Viktorija očekuju prvu devojčicu kojoj se beskrajno raduju. Dejvid je Viktoriji podrška u svemu, pa tako sa njom ide čak i na časove pravilnog disanja. A kako vidite, Viktorija i pred sam porođaj izgleda graciozno i sređeno. Možda je to način da vas muž podrži u svemu ili možda treba da vas prevari sa nekom neuglednom ribom i da ceo svet sazna za to... Nije ni važno.

 

 Uglavnom, Viktorija je odlučila da svoju devojčicu donese na svet četvrtog jula. Zašto je izabrala baš američki dan državnosti ne znamo, valjda je to jedan od načina da se pokaže kako biti Viktorija Bekam znači biti veći i od prirode. Ali nećemo da joj zamerimo nije ona jedina koja ima kaprice celebrity-ja.

 

Uglavnom nekoliko imena je bilo u izboru za malenu devojčicu Bekam. Po pričama nisu to baš bila najsrećnija rešenja ( znate već kako sa silnom kreativnošću roditelji znaju da upropaste dete) ali ipak je jedno ime izašlo kao pobednik. Devojčica će se zvati Džud po pesmi Bitlsa ‚‚Hej Džud‚‚ na predlog svog brata. Iako još mlad, za razliku od svojih roditelja, on ume da prepozna kvalitet svog engleskog porekla spram američkog načina života koji sada vode.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl