25
Jul
2011

Ronaldovi porodično manekeni Armanija

Pregledano: 9539 puta

Ronaldo i njegova draga reklamiraju Armanijev donji veš

Portugal je srećan što ga ima, Real Masdrid je srećan što ga ima, fudbal je srećan što ga ima… a sada je i Armani srećan što ga ima.

 

Ovaj plejboj pored brilijantne karijere u fudbalu ispunjen je i na emotivnom planu. Već neko vreme je u stabilnoj vezi sa manekenkom Kristinom Šajk.

 

Ono što je novo stara vest je da se zgodni fudbaler bacio u manekenske vode. On je već pre dve godine bio zaštitno lice Armani donjeg veša dok je ženski deo kolekcije reklamirala glumica Megan Foks.

 

Ovaj angažman fudbaleru preoteo je Rafel Nadal. Da li su bili u pitanju njegovi trbušnjaci ili uspeh svetskih razmera u tenisu ne znamo... Ali kada imate telo Adonisa na prvom mestu na svetu i istog takvog koji šutira loptu među još deset istih takvih na terenu, jasno vam je da je prvi na dobitku.

 

Ali eto modna kuća Armani rešila je da se vrati proverenom. Možda je veza sa božanstvenom ženom ovoga puta izdvojila Ronaldove trbušnjake iz mase pa su tako posao dobili zajedno. Kristijano je dobar kao zdravlje a Kristina mu je opasna konkurencija.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Bicikl

Roleri