17
Jul
2011

Sandalice koje su zasenile ‚‚ crveni tepih‚‚

Pregledano: 5814 puta

Marija Šarapova i Serena Vilijams sijale na dodeli sportskih priznanja ESPY

Marija Šarapova pokazala kako za nju nijedna podloga nije neodgovarajuća. Ova ruska lepotica kako sija na terenu tako opčinjava i van njega. Na slici je njen par Mekvinovih sandala pre par večeri na dodeli sportskih priznanja ESPY. Priča se da je sve žene ostavila u senci.

 

Šarapova je oduzimala dah svima prisutnim na crvenom tepihu. Njen izbor od glave do pete u Aleksandru Mekvinu ispostavio se kao pun pogodak. Uz to ona je kao savršen ukras dodala crno zlatne Helmut minđuše. Marija je dodelila nagradu za najboljeg NBA igrača a ona sama ponela je titulu najlepše žene te večeri. Što se tenisa tiče, Šarapova je peta na WTA listi.

 

Sem ove teniske lepotice još jedna njena koleginica privukla je dosta pažnje na crvenom tepihu. Serena Vilijams pojavila se u pink mini haljini i bila ‘’ fotografisana na smrt’’. Paraci su se lomili da Serenine obline uslikaju iz svih uglova u ovoj atraktivnoj minijaturnoj haljini.

 

Ovo je definitivno bilo veče tenisa, tačnije teniserki. Šarapova i Vilijams uspešno su reprezentovale lepšu stranu belog sporta.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bootylicious

Bootylicious

Posnosna vlasnica ove pozadine u poslednjih mesec dana privukla je pažnju celog sveta, koketira sa članovima kraljevske ...
CANON
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl