15
Jul
2011

Šarliz Teron našla dečka

Pregledano: 2602 puta

Šarliz Teron našla dečka

Južnoafrička lepotica konačno je našla muškarca koji može da je zainteresuje. Skoro se pisalo kako je glumica jako depresivna jer ne može da pronađe muškarca ‘’ svog kalibra’’ . I eto taman kad smo pomislili da za Marka nema kapa pojavila se jedna i to dobra… I to izgleda savršene veličine.Sveže razvedeni glumac, ‚‚ Canadian finest‚‚ uspeo je da već nekoliko meseci zadrži pažnju lepe Šarliz. Da li ponovo na vidiku maratonska veza od deset godina, možda brak ili oboje ližu rane od svojih skorih raskida videćemo...

 

 

Šarliz je po pisanju medija u vezisa Rajanom Rejnoldsom. Znate Rajana? Kladim se da znate! To je bivši muž seksipilne Skarlet Johanson ali o njegovom prefinjenom kanadskom poreklo bolje će vam posvedočiti jedna fotografija sa oskudnom garderobom.

 

E tako… Sada kada ste upoznali Rajana da objasnimo malo o njen ljubavni status. Ova glumica je poznata po neobično dugoj vezi u Holivudu. Zabavljala se sa kolegom, Stjuartom Taunzenom deset godina. Ona ima čudan stav prema braku te sa Stjuartom nije ni razmišljala o istom. Razlog je u braku njenih roditelja koji je okončan veoma tragično. Njena majka ubila je njenog oca u samoodbrani.

 

Nakon Stjuarta šuškalo se da ona izlazi sa Kiano Rivsom ali to je ostalo u domenu glasina. Ni sada novi ljubavnici nisu primećeni nigde zajedno. To jednostavno nije njen stil. Rajanov motor primećen je ispred njene kuće i to je jedino za šta se tračare drže. Mada neko blizak paru odao je da veza traje već par meseci ali oni samo žele da se vole u miru.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Skup sport

Skup sport

Dijego Armando Maradona odlučio je da tuži dve kineske kompanije jer su koristile ...
Muške rečenice

Muške rečenice

U muškom svetu stvari stoje , pa nekako drugačije. Mi delimo ovu planetu sa njima, kancelarije, stanove,kafiće ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 23°c
min 11°c

Bicikl

Roleri