21
Jun
2011

Šefe koji ti je vrag

Pregledano: 2565 puta

Hju Hefner ostavljen pred oltarom u 85-oj godini

Ovo je torta sa proslave Hju Hefnerovog 85-og rođendana. Ako je po torti slutilo je na dobro ali po svemu sudeći umešao se tu i neki mućak u fil. U cvetu svoje starosti brilijantni Hefner zaprosio neku tamo Kristal, jednu od svoji devojčica zečica. Da ga pitate šta mu je to trebalo pored dve bivše žene i žive Pamele Anderson i on verovatno ne bi znao da vam kaže.

 

Hef je sam pričao kako je bio neugledan štreber koga niko nije zvao na žurke pa je on rešio da napravi žurku bez kraja u inat svima koji su se kao nešto provodili dok je crtao svoj lični horor strip. Ali kao što to obično biva sve ima svoj kraj pa i ova luda zabava od 85 godina.

 

Uglavnom, ako ste pratili ‚‚Playboy Mansion‚‚ rijaliti o životu u Hefnerovoj vili zapatzili ste tri zečice( plavuše naravno) kako kao sve dobre  stanarke uvesaljavaju Hefa svojim bujnim poprsjima i mini šorcićima. Holi, Bridžit i Kendra. U jednom trenutku Kendra se zaljubi i uda. Bridžit ode da putuje po svetu a Holi poželi da se uda za Hefa. S obzirom na staž u vili i činjenicu da je bila njegova prva dama već par godina razumljivo ali Hef nije želeo da se ‘’smiri’’. Tako se i ona spakuje slomljenog srca i ode u Las Vegas da zarađuje za život.

 

Neposredno nakon toga pojavi se izvesna Kristal (kao ona u Dinastiji) i čovek poželi da se oženi. Možda  mu je sipala nešto u vijagru... Uglavnom ona za svadbeni poklon zatraži naslovnu u Playboy-u. On kaže može. Novina ode na prelom, gotva naslovnica kad ono... Ona ga ostavi! I to još kao već ima dečka. Taj broj izađe ali preko njene tit Hef stavi naslov ‘’Odbegla mlada’’. Pa malo li je 85 godina iskustva. Sve u svemu zečija posla.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ko je ukrao srce ove lepotice?

Ko je ukrao srce ove lepotice?

Ova zanosna plavuša pojavila se prošle godine u dva filmska hita ( Drive angry ...
Bijonse trudna, Kejti Peri i Adel pokupile nagrade

Bijonse trudna, Kejti Peri i Adel pokupile nagrade

Dodela MTV video muzičkih nagrada, 28. po redu, protekla je u znaku dama! ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 15°c

Roleri

Bicikl