15
Aug
2011

Snimaju se nove epizode`` Seks i grada``

Pregledano: 3323 puta

Snimaju se nove epizode`` Seks i grada``

Evo srećne vesti za sve fanove ‚‚ Seks i grada‚‚! Producentska kuća HBO ozvaničila je nastavak snimanja ove kultne ženske serije.

 

Standarda ekipa Keri, Miranda, Šarlot i Samanta nastaviće sa snimanjem serije koje su zavolele žene širom planete. Kako je drugi deo filma naišao na prilično loše kritike dugo se razmišljalo da je povratak na seriju dobar potez, ali na kraju ekipa je odlučila da nastavi sa snimanjem jer je sama serija pobrala sve komplimente publike.

 

Producent će biti Sara Džesika Parker koja je producirala i prethodne serijale kao i filmove. Pitamo se samo kakva će atmosfera biti na snimanju pošto od poslednje klape šestog serijala dosta toga promenilo. Sintia Nikson je postala lezbejka a Kim Katral je stala na žulj koleginici Sari Džesiki Parker kada je zatražila honorar za film jednak njenom.

 

I dok će stara postava snimati seriju snimaće se se i novi nastavak filma koji će ispratitit četiri zvezde u prošlosti. Elizabet Olsen će glumiti Keri, Blejk Lajvli ili ‚‚ Gossip girl‚‚ i devojka Leonarda Dikapria, Samantu, Ema Roberts Mirandu i Selena Gomez ili bivša devojka Džastina Bibera će glumitit Šarlot. Biće dosta zabave za ženske oči pa se pripremite na predstojeći bum seks i grada.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Spremite šampanjac, stiže Seve

Spremite šampanjac, stiže Seve

Dugoočekivano finale ovog serijala Velikog brata se približilo! Nagledali smo se ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl