11
Jun
2011

Tračare i tračarenje

Pregledano: 5035 puta

trač kao identitet

Što bi rekli naši stari za dobrim konjem se prašina diže. I nije da nije istina samo što da pitate istog tog konja rekao bi vam da mu ta prašina ide u oči i da mu nimalo nije prijatno iako upravo dokazuje njegov kvalitet i snagu. E pa tako ti je to i sa nama, običnim smrtnicama, kad god te trač sačeka na ćošku zaobiđi, preskoči, ignoriši ga samo se ne upuštaj u tu igru jer je unapred izgubljena.

 

Čitam po novinama Skarlet Johanson raskinula sa Šon Penom. E sad jedni pišu on nije bio za ozbiljnu vezu, te ona je sebična a niko da kaže: OK, skinula je dobrog frajera trajalo dok je trajalo i to je to. Da se ne lažemo, devojka se pojavila u Holivudu postala Vudi Alenova muza, zavela najbolje tipove u gradu, bankovni račun joj se uvećava geometrijskom progresijom ali ne, to nije vredno pomena  važno je da je nju neko `šutnuo`.

 

Nedavno kada se svet tek primirio posle britanskog kraljevskog venčanja, procenjujući im vrednost prstenja, haljina, ceremonije, torte, podvezice… eto teme za dokone! Princeza ne može da zatrudni! Pa dobro ljudi još nisu ni svarili to što su pojeli na svadbi a vi već iskopali da nešto tu ne valja.

 

To ja onako iz ženske empatije iako verujem da će se one već nekako snaći. Uz timove advokata i PR-ova mađioničara i keš o kome možemo samo da sanjamo sve će ovo biti ma ni vredno pomena. A i nahranilo je par gladnih novinarskih usta pa nek ide život. Opet kada se ove situacije odvijaju u stvarnom svetu umeju da budu veoma bolne i sa posledicama koje ni marketinški trikovi neće ispraviti. Zato drugari ne budite hejteri da tračarite nego hejtujte tračarenje to je zdravije.

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Karleušina šokantna naslovnica knjige

Karleušina šokantna naslovnica knjige

Na svom Twitter- u Jelena Karleuša podelila je sa fanovima kako bi ...
Nosim protezu, pa šta

Nosim protezu, pa šta

Eva Longoria pokazala je da je sve samo ne "očajna ...
SAMSUNG
723,oo
prava cena : 867.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 2°c

Bicikl

Roleri