22
Aug
2011

Udala se Kim K- ej

Pregledano: 3610 puta

Kim Kardašian se udala za košarkaša Krisa Humpries

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan udala se za košarkaša Krisa Humpriesa. Njena majka Kris Džener veče uoči venčanja izjavila je da nije iznenađena što Kim nije nervozna jer je ona ovaj dan planirala 25 godina.

 

Kim je nosila prelepu venčanicu Vere Vang koju je poznata dizajnerka venčanica izradila po njenoj ideji. Mlada se nekoliko puta premišljala šta tačno želi od svoje haljine ali kaže da je naišla na veliko strpljenje kreatorke.

 

Venčanje je bilo crno- belo što znači da su gosti morali da se pojave u nekoj od ove dve boje. Deveruše su bile njene sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli koje su bile u prelepim belim haljinama kao i mama Kris. Brus Džener, očuh, je odpratio Kim do oltara. Uoči svadbe na svom Twitteru napisala je da bi želela da je njen otac, koji je preminuo, otprati do oltara a na svadbi mu je posvetila govor i rekla kako zna da je on na neki način ipak tu sa njima.

 

Od poznatih ceremoniji su prisustvovali Eva Longoria, Serena i Venus Vilijams, Džastin Biber… A gosti su zamoljeni da svoje foto aparate i mobilne telefone ostave na ulazu iz poštovanja prema mladencima. Ekskluzivna prava prenosa svadbe dobila je E! televizija koja će ovih dana prikazati specijal ‘’ Kimino venčanje iz snova’’.

 

Ovo je drugi brak za tridesetogodišnju Kim jer se sa samo 19 godina udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa sa kojim je bila u braku četiri godine a za četiri godine mlađeg Krisa ovo je prvo ‘’ da’’ a nadamo se i poslednje za oboje.

 

Kako je u maniru Kardašijansa da od svakog novog zeta naprave rijaliti zvezdu Kris će se verovatno uskoro pojaviti na malim ekranima kao deo ove poznate američke dinastije.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Odbegla mlada

Odbegla mlada

Ako u nedelju budete prolazili centrom grada i vidite dve stotine nevesta kako beže glavom bez obzira, ...
Bivši muževi Cece Kitić nestali i ubijeni

Bivši muževi Cece Kitić nestali i ubijeni

Ceca Kitić otvorila je dušu u Parovima. Ceca je pričala o svojim ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Bicikl

Roleri