22
Aug
2011

Udala se Kim K- ej

Pregledano: 3547 puta

Kim Kardašian se udala za košarkaša Krisa Humpries

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan udala se za košarkaša Krisa Humpriesa. Njena majka Kris Džener veče uoči venčanja izjavila je da nije iznenađena što Kim nije nervozna jer je ona ovaj dan planirala 25 godina.

 

Kim je nosila prelepu venčanicu Vere Vang koju je poznata dizajnerka venčanica izradila po njenoj ideji. Mlada se nekoliko puta premišljala šta tačno želi od svoje haljine ali kaže da je naišla na veliko strpljenje kreatorke.

 

Venčanje je bilo crno- belo što znači da su gosti morali da se pojave u nekoj od ove dve boje. Deveruše su bile njene sestre Kortni, Kloi, Kendal i Kajli koje su bile u prelepim belim haljinama kao i mama Kris. Brus Džener, očuh, je odpratio Kim do oltara. Uoči svadbe na svom Twitteru napisala je da bi želela da je njen otac, koji je preminuo, otprati do oltara a na svadbi mu je posvetila govor i rekla kako zna da je on na neki način ipak tu sa njima.

 

Od poznatih ceremoniji su prisustvovali Eva Longoria, Serena i Venus Vilijams, Džastin Biber… A gosti su zamoljeni da svoje foto aparate i mobilne telefone ostave na ulazu iz poštovanja prema mladencima. Ekskluzivna prava prenosa svadbe dobila je E! televizija koja će ovih dana prikazati specijal ‘’ Kimino venčanje iz snova’’.

 

Ovo je drugi brak za tridesetogodišnju Kim jer se sa samo 19 godina udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa sa kojim je bila u braku četiri godine a za četiri godine mlađeg Krisa ovo je prvo ‘’ da’’ a nadamo se i poslednje za oboje.

 

Kako je u maniru Kardašijansa da od svakog novog zeta naprave rijaliti zvezdu Kris će se verovatno uskoro pojaviti na malim ekranima kao deo ove poznate američke dinastije.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Američki mediji bruje: Beyonce i Jay-Z očekuju drugo dete?

Američki mediji bruje: Beyonce i Jay-Z očekuju drugo dete?

Beyonce Knowles (31) sa suprugom Jay-Z-jem (43) očekuje drugo dete, tvrde američki ...
Kulen nas je spasao

Kulen nas je spasao

Nuklearna katastrofa u Japanu podigla je svet na noge. Stručnjaci širom planete mere radijaciju ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 0°c

Bicikl

Roleri