13
Jul
2011

Ugovoren brak?

Pregledano: 1884 puta

Princ Alberti njegova supruga na medenom mesecu spavali su odvojenim hotelima udaljenim 16 kilometara

Na medenom mesecu  u Južnoj Africi, princ Albert i njegova od skora , supruga Šarlin odseli su različitim hotelima koji su bili udaljeni 16 kilometara. Šarlin je odsela u jednom hotelu u Umlanga Roksu, dok je njen suprug spavao u Durbanu. Iako se očekivalo da par provede medeni mesec u hotelu „Ojster boks” i plati 5.000 dolara luksuzni apartman, to se nije desilo. Princ je rezervisao predsednički apartman, koji se prostire na dva sprata i ima zaseban bazen i fantastičan pogled na Indijski okean. Medutim, Šarlin je odlučila da ostane u jeftinijoj sobi u istom hotelu, i to sama, dok je Albert otišao u drugi hotel.

 

Prilikom upoznavanja s predsednikom Jakobom Zumom stigli su u istim automobilima, a otišli u odvojenim. Kad su ih fotografi zamolili za poljubac, Šarlin je okrenula glavu, a princ ju je poljubio u obraz. Šarlin na fotografijama deluje veoma nesrećno, gotovo da se uopšte nije nasmejala.

 

Par je morao skratiti medeni mesec i vratiti se u Monako zbog obaveza. Tačnije kako bi se Albert podvrgnuo DNK testu. Sumnja se da je Albert otac deteta koje je dobio iz vanbračne veze pre braka sa Šarlin, zbog čega je ona očajna.

 

Princ već ima dvoje vanbračne dece. Devetnaestogodišnju ćerku Jasmin i šestogodišnjeg sina Aleksandra. Prošle nedelje eksperti su otkrili novinarima francuskog magazina „VSD” da je ovaj brak dogovoren, te da Šarlin svom izabraniku mora roditi naslednika, nakon čega će se njih dvoje razići.

 

Da je ova tvrdnja donekle istinita pokazuje i činjenica što je mlada čak triput pokušavala da pobegne od Alberta i izbegne venčanje, jer joj se nije svideo bludni život njenog izabranika. Prvi put je pokušala da pobegne samo dva dana pred kraljevsko venčanje. Policija je, navodno po naređenju kraljevske kuće Grimaldi, zaustavila Šarlin na aerodromu u Nici u utorak, dok je ona pokušavala da odleti u Južnu Afriku, odakle je inače poreklom. Kako se spekuliše, mlada je bila razočarana raznim pričama o bludnom životu budućeg supruga, koje su tek pred venčanje doprle do nje, te je želela da se skloni što dalje od svega.

 

Njih dvoje venčali su se u tronskoj sobi Prinčeve palate u Monaku. Svadbenom veselju prisustvovalo je 3.500 zvanica. Venčanju su prisustvovali Rodžer Mur, dizajneri Karl Lagerfild i Roberto Kavali, manekenke Naomi Kembel i Karolina Kurkva, kao i najbogatiji čovek u Francuskoj Bernar Arno i princ Leruo Molotlegi iz kraljevine Bakofeng u Južnoj Africi. Medu zvanicama je bio i kreator Ðordo Armani, koji je osmislio venčanicu za mladu. Sopran Rene Fleming i tenor Andrea Bočeli pevali su tokom verske ceremonije, koju je prenosilo oko 50 televizijskih stanica. A bila je prisutna i naša kraljevska porodica.

video klip
 

 

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

QUADRO
8754,oo
prava cena : 10504.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 13°c

Bicikl

Roleri