10
Jul
2011

Uloga- prevara- razvod

Pregledano: 3100 puta

Ašton Kučer i Demi Mur se razvode posle šest godina braka

Ko bi rekao… Još jedan razvod! S obzirom da je ovo bila sezona istih svakog dana očekujemo vesti u fazonu ‚‚ ko će danas‚‚ ali ovaj par nas je iznenadio... Baš iznenadio!

 

Ašton Kučer je oženio Demi pre pet godina znatno stariju, sa troje dece i stalno prisutnim bivšim mužem i delovalo je kao da tu ništa ( sa velikim ‚‚ n‚‚ ) ne može da pomrsi konce. Ljubav je bila velika a par blistao gde god bi ih pokvareni paparaci uhvatili. I stvarno su pokušavali da im podmetnu ‚‚ jabuku razdora‚‚ ali ništa, otporni na sve.

 

E sada, da li je to loša karma protagonista serije ‚‚ Dva ipo muškarca‚‚ pa je i jadni Ašton pao pod uticaj ‚‚ seks, droga i rokenrol‚‚ način života kao njegov prethodnik, Čarli Šin, ko će znati. Uglavnom, pojavila se devojka sa pričom da je imala seks sa glumcem i to ne tek tako već da je to bilo ‚‚ pravo vođenje ljubavi‚‚, po njenoj priči.

 

Šta je jedna prevara u Holivudu, pa praktično ništa ali možda je razlo Demine želje za razvodom što je prevara bila sa dvadesetogodišnjakinjom dok je ona od svog dragog starija šesnaest godina. Žene, sujeta... Biće nam žao ako ovaj par načini ovaj korak jer smo ih voleli, a ranije su umeli i da se našale na račun razlike u godinama što ne bi i sada.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Skup sport

Skup sport

Dijego Armando Maradona odlučio je da tuži dve kineske kompanije jer su koristile ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Bicikl

Roleri