22
Jul
2011

Ups... she does it again

Pregledano: 1871 puta

Britni Spirs seksualno zlostavljala svog telohranitelja

U opštem posrnuću muzičke dive nema šta nije moglo da krene na gore... I razvod, i alkohol, nefunkcionalne veze, šišanje na ćelavo, samodestuktivnost na svakom koraku. Možda je to sve loša karma zbog ostavljanja Džastina Timberlejka... A čini se da bi joj sa njim dobro bilo. No pustimo sada Džastina jer on je samo davna davna prošlost pevačice, ima ona mnogo aktuelnih tema.

 

Fernando Flores bivši telohranitelj Britni Spirs ali i bivši policajac što verovatno daje na verodostojnosti njegovim izjavama, tužio je svoju bivšu poslodavku jer ga je seksualno zlostavljala. On kaže i da je pevačica sklona intimnoj nehigijeni te da se danima nije kupala, da čačkala nos, išla bosa, i nije prala zube. Možda je zbog toga i tužio! Da ga je spopadala u svojim najboljim izdanjima, a imala ih je Britni sećate se, verovatno mu ne bi ni zasmetalo... Eh muškarci muškarci... Elem naveo je i to da je pevačica bila konstantno pod lekovima do kojih je dolazila nelegalnim putem i u tim stanjima bila u prisustvu svoje dece.

 

E sada, telohranitelj traži deset miliona jer je njeno ponašanje dovelo kod njega do psihičkih smetnji, anksioznosti, depresije... Britni mu je rekla samo ‚‚ Briši!‚‚ i da se neće nagoditi sa njim bez suda. Pa gde su nestala ona vremena kada je telohranitelj bio Kevin Kostner a pevačica Vitni Hjuston...

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Skidanje u Parovima

Skidanje u Parovima

Svevideće kamere rijalitija Parovi potrudili su se da uhvate i ovaj ...
SAMSUNG
723,oo
prava cena : 867.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Roleri

Bicikl