28
Aug
2011

Zvezda ‚‚‚Twilight- a‚‚ kakvu je do sada niste videli

Pregledano: 3604 puta

Kristin Stjuart, kakvu je do sada niste videli na naslovnici W magazina

Kristin Stjuart iznenadila je svoje fanove najnovijim slikanjem za W magazin. Zvezda tinejdžerske sage, za razliku od opuštenog stila koji ima u svakodnevnom životu a neretko i na crvenom tepihu, pojavila se na naslovnoj strani ženstvena i seksi, potpuno drugačija od onoga na šta smo od nje navikli.

 

 

Glumica je rekla kako smatra da to što mediji zovu njenim ‚‚ dečačkim šarmom‚‚ ima veze sa odrastanjem sa braćom. Kaže da je to odvojilo od ostalih glumica njene generacije ali opet u neku ruku i otežalo da dođe do posla. Kako su njena oba  roditelja u filmskom svetu još kao dete Kristen je imala priliku da učestvuje u filmovima i reklamama ali su joj opet one iskliznule iz ruku jer, kako kaže, nije nikada bila slatka devojčica već je uvek bila muškobanjasta i ozbiljna.

 

 

U susret poslednjem delu ‘’ Twilight ‘’ sage koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima, Kristin otkriva kako Bela, njen lik, u ovom delu više nije tinejdžerka, udaće se I roditi bebu. Glumica je rekla kako je scena venčanja bila poslednja snimana i da joj je opraštanje od uloge u tom trenutku bilo jako teško. Ona je započela snimanje prvog dela sa svojih 17 godina a sada završava sa 21- om. Kasnije je ekipa filma rešila da dosnimi još jednu scenu koja bi predstavljala medeni mesec na ‚‚ Virgin‚‚ ostrvu, gde je nakon završetka snimanja osetila veliko olakšanje.

 

 

Na pitanje da li gleda svoje filmove Kristen je samo rekla: ‚‚ Te priče glumaca da ne gledaju svoje filmove su potpuna glupost! Naravno da gledam, ne premotavam ih iznova i iznova ali da, uvek pogledam svoj film kao i SVI drugi.‚‚ Glumica kaže da se često postidi kada gleda sebe od pre 10 godina kako glumi ali kladimo se da se neće stideti ovih fotografija jer je sve ostavila bez daha.

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa… ali suknja ima. Rastračarili se ljudi da je do ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 6°c

Roleri

Bicikl