Astrološki dogadjaji 02.10.2013.

Sreda 02. Oktobar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna i 4 lunarna aspekta. Mesec će se kretati od 01° do 14° Device.

Merkur trigon Neptun *00:14 
Ovaj tranzit naglašava interval dobre koncentreacija, lako ulazite u srž problema. Ne bi trebalo da previše očekujete od drugih, ali ništa neće moći da vam promakne, dolazite do ključnih informacija. Malo vise taktike doneće vam bolje šanse za uspeh. Odličan aspekt za regeneraciju. Periood povoljan za intuitivan mentalne koncepte, ipak nemojte donositi značajne odluke danas; dajte sebi još jedan dan za razmišljanje i odmor. Potpuno ste opčinjeni novom osobom, razmislite o posledicama prevare. Izbegavajte alkohol.

Noćni časovi (02:43 do 04:43) donose opoziciju Meseca i Neptuna i opasnost od obmana i gubitaka, razoračenja, laži. 

Po slabljenju opozicije sa Neptunom Mesec kreira sekstil sa Merkurom (03:02 do 05:02), darujući dobre prilike i uspeh u poslu. Raspoloženi ste za književni rad, ili kakvu drugu intelektualnu delatnost. Povoljan interval za pisanje i verbalnu razmenu jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri. Odličan aspekat za promenu. Uopšteno daje sjajne prilike i uspeh u poslu, raspoloženi ste izražavanje osećanja koje sada predstavlja lagodnu i radosnu aktivnost. Provodite prijatno popodne sa decom.

Sunce kvadrat Pluton *03:28
Ovaj tranzit će vam dozvoliti da proživite dan punim intenzitetom i potvrdite moć koju posedujete. Iako je ovo neharmoničan tranzit on neće prouzrokovati velike  promene u vašem životu. Opasnost od kratkog ali žestokog sukoba oko izvesnih  okolnosti u vašem životu koje ne možete više da tolerišete. Neko bi mogao da pokuša da  vas kontroliše, a vi ćete se naravno braniti svim sredstvima. Pošto će ova faza brzo proći neće biti vremena za beznačajne sporove. Za vas bi bilo korisno da odmorite vaše telo i dušu  tako šte ćete ići u saunu, ili intenzivni trening što bi moglo da uzburka vaše energije a prijatna  iscprljenost koja dolazi posle toga dovešće vas u stanje okrepljujućeg sna i omogućiti vam  da se probudite osveženi. Prinudno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje.


Danas je


Detaljnije o današnjim Astrološkim dogadjajima

Spicum.com

Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mayanski Kin za 27.08.2013.

Mayanski Kin za 27.08.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan Alfa 5Kin 196 Žuti Magnetni ...
Opšte o Ovnu

Opšte o Ovnu

Karakter: Znak Ovna je mesto gde se Sunce dobro oseca i gde je njegov uticaj veoma ...
Astrološki dogadjaji 18.09.2015.

Astrološki dogadjaji 18.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 18. ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl