Astrološki dogadjaji 02.10.2013.

Sreda 02. Oktobar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna i 4 lunarna aspekta. Mesec će se kretati od 01° do 14° Device.

Merkur trigon Neptun *00:14 
Ovaj tranzit naglašava interval dobre koncentreacija, lako ulazite u srž problema. Ne bi trebalo da previše očekujete od drugih, ali ništa neće moći da vam promakne, dolazite do ključnih informacija. Malo vise taktike doneće vam bolje šanse za uspeh. Odličan aspekt za regeneraciju. Periood povoljan za intuitivan mentalne koncepte, ipak nemojte donositi značajne odluke danas; dajte sebi još jedan dan za razmišljanje i odmor. Potpuno ste opčinjeni novom osobom, razmislite o posledicama prevare. Izbegavajte alkohol.

Noćni časovi (02:43 do 04:43) donose opoziciju Meseca i Neptuna i opasnost od obmana i gubitaka, razoračenja, laži. 

Po slabljenju opozicije sa Neptunom Mesec kreira sekstil sa Merkurom (03:02 do 05:02), darujući dobre prilike i uspeh u poslu. Raspoloženi ste za književni rad, ili kakvu drugu intelektualnu delatnost. Povoljan interval za pisanje i verbalnu razmenu jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri. Odličan aspekat za promenu. Uopšteno daje sjajne prilike i uspeh u poslu, raspoloženi ste izražavanje osećanja koje sada predstavlja lagodnu i radosnu aktivnost. Provodite prijatno popodne sa decom.

Sunce kvadrat Pluton *03:28
Ovaj tranzit će vam dozvoliti da proživite dan punim intenzitetom i potvrdite moć koju posedujete. Iako je ovo neharmoničan tranzit on neće prouzrokovati velike  promene u vašem životu. Opasnost od kratkog ali žestokog sukoba oko izvesnih  okolnosti u vašem životu koje ne možete više da tolerišete. Neko bi mogao da pokuša da  vas kontroliše, a vi ćete se naravno braniti svim sredstvima. Pošto će ova faza brzo proći neće biti vremena za beznačajne sporove. Za vas bi bilo korisno da odmorite vaše telo i dušu  tako šte ćete ići u saunu, ili intenzivni trening što bi moglo da uzburka vaše energije a prijatna  iscprljenost koja dolazi posle toga dovešće vas u stanje okrepljujućeg sna i omogućiti vam  da se probudite osveženi. Prinudno podređivanje, obmanutost fanatizmom, arogancija, samoprecenjivanje.


Danas je


Detaljnije o današnjim Astrološkim dogadjajima

Spicum.com

Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jarac poslovni horoskop

Jarac poslovni horoskop

Pocetkom godine shvaticete da su Vam potrebne pouzdane informacije kako biste imali ...
Merkur kvadrat Pluton *tranzit

Merkur kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima planeta u sektoru od 09° do 15° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 2°c

Bicikl

Roleri