Astrološki dogadjaji 04.03.2018.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

NEDELJA 04.03. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 1 lunarni aspekt. Mesec se kreće od 8° do 22° VAGE.

SUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN 13° RIBE *tranzit 14:54
Ovaj tranzit daje unutrašnji podsticaj za ispoljavanje Neptunovih principa. Prisutnija je čežnja za stupanjem u dodir sa višim spiritualnim sferama. Osobi koja je manje aktivna na duhovnom planu i ne poseduje visok stepen osvešćenosti može da bude podsticaj za uspešno bavljenje kreativnim, dramom, poezijom itd. U aplikaciji Sunca ka Neptunu posebno kod Lavova (DANAS) prisutno je nezadovoljstvo svakodnevnim životom i donekle podstiče traganje za vrednostima bogatijim smislom. Kod neobuzdanih po prirodi dovešće do nastanka pometnje, ili blažih vidova odavanja uživanju u narkoticima i stimulansima.

MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 26° RIBE *tranzit 19:04
U prilici ste da brzo prepoznate racionalne uzroke, ali ne  dozvolite da razum postane predominantan. Takođe, dobri ste u razumevanju okolnosti  koje su kreirale ambijent za promenu na nivou emotivnu veze. Možda ćete se u ovom periodu konačno odvažiti da nekom  izrazite vaša osećanja. Nesporazumi u braku mogu da se razjasne. Stoga bi bilo dobro da  skupa uradite nešto prijatno uveče; to bi mogao da bude neki pozorišni komad ili koncert. Danas zračite posebnom vrstom šarma koji  se izražava na intelektualnom nivou. Ne preuzimajte na sebe više nego što možete da  uradite. Budite zadovoljni postignutim uspesima i ne pokušavajte da skinete sa neba sve  zvezde.

Večernjii kvadrat Meseca i Plutona 20° Vaga/Jarac (21:35 do 23:35) kreira napornu atmosferu. U emotivnom grču ste, ali ipak - beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Sve planete se kreću direktno

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Strahovi i fobije horoskopskih znakova

Strahovi i fobije horoskopskih znakova

OVAN Ako bi neko prevazišao Ovna u sportu ili, ne daj Bože, nekom bitnom takmičenju bilo ...
Devica poslovni horoskop

Devica poslovni horoskop

Pozitivni rezultati ili neka znacajna satisfakcija je moguca i ocekuje Vas u ...
Mayanski Kin za 29.08.2013.

Mayanski Kin za 29.08.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan SILIO 7Kin 198 Belo Električno ...
PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Bicikl

Roleri