Astrološki dogadjaji 06.11.2013.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Sreda 06. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni aspekt, i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 01° do 16° Strelca. 

Podnevna (13:00) konjunkcija Sunca i Saturna donosi opasnosti i blokade. MOže se dogoditi da svesno ugrozite sopstveno zdravlje time što ćete pored toga što obavljate svoje zadatke dozvoliti da vas i drugi istovremeno iskorišćavaju. Pojaviće se problemi u odnosima sa autoritetima i vaš pad može biti prouzrokovan prenaglašenim osećajem sopstvenih vrednosti. Naučite da se opustite i budite prijemčivi za druge.

U večernjim satima (22:44) i Mesec prelazi u znak Jarca. Tokom naredna dva dana vreme je za posete starijim osobama, ljudima na visokim položajima. Zabavu i neobuzdanost sačuvajte za druge dane, jer Mesec u Jarcu traži tradicionalan pristup rutini, i dozu samokritičnosti. 

Više o astrološkim dogadjajima za 06.11.2013.
Spicum.com
Horoskop.com 


Mesečni horoskop za Novembar


Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ribe dnevni horoskop

Ribe dnevni horoskop

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih ...
Ovan poslovni horoskop

Ovan poslovni horoskop

Pocetkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni mogu Vas dodatno motivisati za ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri