Astrološki dogadjaji 11.05.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Nedelja 11. Maj će biti vrlo dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i čak 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 3° do 15° Vage.

 

Rani jutarnji trigon Meseca i Merkura (7:27 do 9:27) će poboljšati šanse da časove koji slede provedete u dobrom raspoloženju i prijatnim aktivnostima. Ovo je odličan vremenski interval za pisanje, meditaciju, izražavanje emocija jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri, ali i da izrazite svoja prava osećanja na racionalan način.

VENERA OPOZICIJA MARS *tranzit 10:27
Sitne provokacije će izazvati burne reakcije, sukob je neizbežan ukoliko reagujete na neotesane primedbe Brze i nagle smene promene raspoloženja – toplo i hladno, tuga i euforija. Nakratko poverujete da je voljena osoba na vašoj strani a već u sledećem času sukobljavate se oko naizgled beznačajnih situacija. Budite nežni kako biste ublažili ovaj antagonizam, unesite malo više razumevanja za drugu stranu.

Intenzivni podnevni sati (12:22 do 14:22) protiču uz konjukciju Meseca i Marsa koja donosi nestrpljivost, i sprenost za prihvatanje velikih rizika. Skloni ste konfliktima i razmiricama pa bi najbolje bilo da izadjete iz kuće. Preti opasnost od povreda pri rukovanju oštrim predmetima ili sukobima. Na ljubavnom planu ovaj aspekat donosi burne izlive strati i nemir. Skloni ste avanturama. Naglašena seksualnost. Uzbudjenje.

Istovremeno (12:34 do 14:34) opozicija Meseca i Venere donosi podložnost tudjim uticajima – ne dozvolite da vas drugi uvuku u nepotrebnu raspravu koja vam ne donosi nikakve povoljne promene. Bićete osetljivi na nedostatak emocija.

MERKUR KVADRAT NEPTUN *tranzit 13:34
Kvadrat Merkura i Neptuna donosi pre svega opasnost od laži i obmana, moguća je konfuzija ali i tajnovito, nekorektno ponašanje partnera, apatičnost, izgubljenost i depresija, nevolje.
Naklonjeni ste imaginarnom i ovo nije dobar trenutak za prezentaciju ili značajne pregovore jer sasvim sigurno ne smete na računati na ono što vam je obećano.

Večernji kvadrat Meseca i Plutona (19:40 do 21:40) kreira napornu atmosferu. U emotivnom grču ste, ali ipak – beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

Finalni aspekt za današnji dan je Lunarna opozicija sa Uranom (21:55 do 23:55) koja donosi emotivnu napetost, tvrdoglavost, impulsivnost. Stvarate konflikte – ne ostavljajući prostor za kompormis. Nerazumevanje. Iznenadne promene ponašanja. Ovo je i aspekt neverstva ili promene mesta boravka.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Mars         01.03.2014. – 20.05.2014.
Saturn        02.03.2014. – 21.07.2014.
Pluton        14.04.2014. -  22.09.2014.

 

RUNA za 11.05.2014

Više o Astrološkim dogadjajima 10.05.2014.
Spicum.com
Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Strelac ljubavni horoskop

Strelac ljubavni horoskop

Period koji pred Vama zahteva duzi proces unutrasnjeg previranja i ...
Venera sekstil Saturn *tranzit

Venera sekstil Saturn *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili ...
DELL
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 6°c
min 1°c

Roleri

Bicikl