Astrološki dogadjaji 12.04.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Subota 12. April će biti spokojan dan a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekta, dok se Mesec se kreće od 12° do 25° Device.

Ponoćni lunarni trigon sa Plutonom (1:53 do 3:53) daruje fanatičnu upornost kako biste postigli cilj. Kontrolišite emocije jer uživate u kontaktima sa drugima, ali izbegavajte trošenje vremena na površne odnose. Vaša težnja da privučete druge stvara reakciju, pa se oni udaljavaju. Ovo je i period ekstrasenzornih sposobnosti, sjajne poslovne analitičnosti, interval tokom kog se namećete na neosetan način. Pomozite drugim ljudima kada to zahtevaju - odsustvo staha.

Venera konjunkcija Neptun *tranzit 3:23
Talas romantičnog raspoloženja preplaviće vas danas. Idealistični ste i potreban je dodatni napor i racionalniji pristup kako biste ostali sa obe noge na zemlji. Nesebični ste, ali ipak nemojte dozvoliti da drugi zloupotrebe vašu dobru volju - ponekad je potrebno da zadržite pribranost i ne dozvolite da drugi manipulišu vašim osećanjima. Neka sanjarenja ne zamagle vašu percepciju i ne poremete zdrav razum neophodan za donošenje kvalitetnih odluka. Ne poveravajte se bilo kome, ne verujte u sve što vidite - dodatna doza opreza posebno za osobe sa Asc u Biku ili Vagi. Uz muziku i vino opustite se i uživajte u večernjim satima.

Rani večernji sati protiču uz lunarni sekstil sa Saturnom (18:12 do 20:12) koji daruje rešenost da istrajete i realizujete svoje želje i ambicije. Bićete veoma izdržljivi, u stanju da se kontrolišete i sačuvate uspeh. A do uspeha se stiže samo vlastitim naporima - ništa neće pasti "s neba". Spor ali siguran put do uspeha koji sledi nakon brojnih iskušenja i vrednog rada. Držite se dobro poznatih procedura.

Aktivacijom ovog aspekta (18:12) Mesec ulazi u fazu praznog hoda, koja će se okončati narednog jutra, u 9:33 kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz znak Vage.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Mars         01.03.2014. - 20.05.2014.
Saturn        02.03.2014. - 21.07.2014.

 

RUNA za 12.04.2014

Više o astrološkim dogadjajima 12.04.2014.
Spicum.com
Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ovan godišnji horoskop

Ovan godišnji horoskop

U ovoj 2012-oj godini ćete se nalaziti pred velikim iskušenjima i teškim ...
Merkur trigon Rx Uran *tranzit

Merkur trigon Rx Uran *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 12°do ...
Venera opozicija Neptun *tranzit

Venera opozicija Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (iliuradite vašu natalnu ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Bicikl

Roleri