Astrološki dogadjaji 13.6.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Petak 13. Juni će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni, 2 lunarna aspekta, poludnevna faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 18° Strelca do 3° Jarca.

 

Venera opozicija Saturn *tranzit 5:08
Teško vam je da izrazite svoja osećanja. Činite ustupke i kompromise. Nezadovoljni ste sobom, ljubomorni, razočarani. Malo je prilika za dodatni profit. Brige zbog starijih osoba. Osećate se nevoljeno, imate utisak da su ljudi koji vas okružuju hladni i proračunati.

Opozicija Sunca i Meseca (5:11 do 5:11) donosi intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj vreme za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo – “okrenite list”. Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost.

Ovim aspektom Mesec završava svoj aktivni boravak u znaku Strelca i ulazi u fazu praznog hoda (5:11), koja će trajati do 18:04 kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz znak Jarca

Finalni aspekt za današnji dan je večernja (20:56 do 22:56) lunarna opozicija sa Merkurom koja donosi talas prepun kontrasta, nervoze i neraspoloženja, napetost, nemir i slabosti živaca, histerične reakcije, pogrešne zaključke… Unosi bezrazložnu nervozu pa se možete potruditi da je ublažite i budete što umereniji i prisebniji. Niste u stanju da uočite realnu sliku. Bićete skloni da donesete pogrešan zaključak uprkos sugestijama iz okruženja – napravite kompromis. Sklonost lažima i ogovaranju.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Saturn        02.03.2014. – 21.07.2014.
Pluton        14.04.2014. -  22.09.2014.

 

RUNA za 13.6.2014

Više o Astrološkim dogadjajima 13.6.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Tagovi : |

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Lav ljubavni horoskop

Lav ljubavni horoskop

U ljubavnom odnosu je mozda najteze ili najlakse pomerati »granice«, ali u ...
Rak  poslovni horoskop

Rak poslovni horoskop

Potrudite se da pazljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ...
Astrološki dogadjaji 13.09.2015.

Astrološki dogadjaji 13.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 2°c

Roleri

Bicikl