Astrološki dogadjaji 15.02.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Subota 15. Februar će biti veoma dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna, 4 lunarna aspekta, kratka faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 25° Lava do 07° Device.

Noćna (00:53 do 02:53) lunarna opozicija sa Suncem aktivirala jeintenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo - "okrenite list". Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost. 

Sekstil Meseca i Marsa (01:02 do 03:02) daruje impulsivnost i odlučnost, ali i poslovne uspehe. Sve što ste zamislili obavićete sa lakoćom samostalno. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene Marsovim sekstilom pa će moći da urade i više nego što je to uobičajeno. Ovaj aspekat je veoma povoljan i za konakte sa suprotnim polom jer je povećana želja za uživanjem u životu. Donosi poboljšanje zdravstvenih problema koji potiču od nedostatka energije. 

Sunce trigon Mars *tranzit 03:05
Energija, odlučnost, kreativna snaga, instinktivnost, hrabrost, ambicija, borba za vlast,  solidne šanse za uspeh. Tranzit donosi moć, položaj i autoritet kroz ispravno usmerena  nastojanja. Poslovi se odvijaju solidno, i osećate da ste u punoj formi, lične snage su dobro usklađene sa voljom i idejama.

Jutarnji časovi protiču uz opoziciju Meseca sa Merkurom (04:13 do 06:13). Ovaj aspekat unosi bezrazložnu nervozu, te se potrudite da je iskoordinirate i budete što umereniji i prisebniji. Niste u stanju da uočite realnu sliku. Bićete skloni da donesete pogrešan zaključak uprkos sugestijama iz okruženja - napravite kompromis. 

Aktivacijom ovog aspekta (04:13) Mesec ulazi u kratku fazu praznog hoda, koja se okončava u 08:25 kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz znak Device. 

U popodnevnim satima (17:50 do 19:50) Mesec kreira opoziciju sa Neptunom koja donosi opasnost od obmana i gubitaka, razoračenja, laži. 

Rx Merkur konjukcija Sunce *tranzit 21:21
Večernje časove će obogatiti i razveseliti Sunčeva konjukcija sa Merkurom. Napravili ste redosled u glavi i sada osećate potrebu da partneru ili nekom drugom članu porodice razjasnite svoje misli i postupke, a ovo je izuzetno dobar interval da kažete sve što vam je na umu. Efikasni ste i skoncentrisani, ali slušanje sagovornika nije vaša jača strana - radije biste govorili o sebi. Pamtite da je umetnost efikasne komunikacije u obostranoj pažnji. 

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Jupiter      07.11.2013. - 06.03.2014.
Merkur        07.02. 2014. - 28.02.2014.

Mars         01.03.2014. - 20.05.2014.


RUNA za 15.02.2014.

 

Više o astrološkim dogadjajima 15.02.2014.
Spicum.com
Horoskop.com 


Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Astrološki dogadjaji 06.09.2015.

Astrološki dogadjaji 06.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. NEDELJA 06. ...
Opšte o Ovnu

Opšte o Ovnu

Karakter: Znak Ovna je mesto gde se Sunce dobro oseca i gde je njegov uticaj veoma ...
Opšte o Škorpijama

Opšte o Škorpijama

Karakter: Neiscrpna energija i fanatizam - to su osnovna obelezja koja Sunce daje u ovom ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 6°c
min -1°c

Bicikl

Roleri