Astrološki dogadjaji 19.11.2013.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Utorak 19. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni, 1 lunarni aspekt i poludnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 29° Bika do 12° Blizanaca.

Mars sekstil Jupiter *tranzit 15:48
Ovaj blag benefični upliv donosi talase energije i optimizma, te je dobar za sve vrste aktivnosti, a posebno za pokret i fizičku aktivnost. Uočićete plimu energije koji pomaže da ostvarite sve što ste zamislili. Takodje ovo je i odličan dan za poslovne aktivnosti i realizaciju promocija i prezentacija, stoga iskoristite povoljnosti koje pruža. Posvetite malo vremena danas kako biste razmisili šta zapravo želite. Često smo isuviše opterećeni svakodnevnim zadacima i odgovornostima prema drugima i gubimo iz vida lične želje. Ipak kroz stvaranje ciljeva u ličnom univerzumu obezbedjujemo osnov životne strukture koje su neophodne svakom od nas.

Popodnevni lunarni kvadrat sa Marsom (16:59 do 18:59) donosi nemir i rizične situacije. U nekoj vrsti emotivne krize ste koja može biti izvor zdravstvenih problema - potrebno je da svesno razvijate samokontrolu kako bi vladali svojom naglošću i indiskrecijom. Ne postavljajte previsoke zahteva drugima. Kontrolišite netoleranciju, silovitost i žestok sarkazam, svadljivost, razdražljivost.

Aktivacijom ovog aspekta (16:59) Mesec ulazi u fazu praznog hoda. 

 

Više o astrološkim dogadjajima za 19.11.2013.
Spicum.com
Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Opšte o Strelcu

Opšte o Strelcu

Karakter: Biti rodjen u znaku Strelca isto je sto i biti rodjen pod srecnom zvezdom. ...
Venera sekstil Saturn *tranzit

Venera sekstil Saturn *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili ...
Astrološki dogadjaji 07.03.2018.

Astrološki dogadjaji 07.03.2018.

Written by Jasmina Knežević 063222539 ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 15°c

Bicikl

Roleri