Astrološki dogadjaji 19.11.2013.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Utorak 19. Novembar će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni, 1 lunarni aspekt i poludnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 29° Bika do 12° Blizanaca.

Mars sekstil Jupiter *tranzit 15:48
Ovaj blag benefični upliv donosi talase energije i optimizma, te je dobar za sve vrste aktivnosti, a posebno za pokret i fizičku aktivnost. Uočićete plimu energije koji pomaže da ostvarite sve što ste zamislili. Takodje ovo je i odličan dan za poslovne aktivnosti i realizaciju promocija i prezentacija, stoga iskoristite povoljnosti koje pruža. Posvetite malo vremena danas kako biste razmisili šta zapravo želite. Često smo isuviše opterećeni svakodnevnim zadacima i odgovornostima prema drugima i gubimo iz vida lične želje. Ipak kroz stvaranje ciljeva u ličnom univerzumu obezbedjujemo osnov životne strukture koje su neophodne svakom od nas.

Popodnevni lunarni kvadrat sa Marsom (16:59 do 18:59) donosi nemir i rizične situacije. U nekoj vrsti emotivne krize ste koja može biti izvor zdravstvenih problema - potrebno je da svesno razvijate samokontrolu kako bi vladali svojom naglošću i indiskrecijom. Ne postavljajte previsoke zahteva drugima. Kontrolišite netoleranciju, silovitost i žestok sarkazam, svadljivost, razdražljivost.

Aktivacijom ovog aspekta (16:59) Mesec ulazi u fazu praznog hoda. 

 

Više o astrološkim dogadjajima za 19.11.2013.
Spicum.com
Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Horoskop otkriva kakav ste prijatelj: Lav zlata vredan, Strelac puno prašta...

Horoskop otkriva kakav ste prijatelj: Lav zlata vredan, Strelac puno prašta...

Ovan: Vi ste dobar prijatelj, ali i opasan protivnik. Za vas se stvari nikada ne završavaju na ...
Bik erotski horoskop

Bik erotski horoskop

Žena: senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru a posebno je osetljiva na poljupce u ...
ČAROLIJA VAŠEG IMENA

ČAROLIJA VAŠEG IMENA

Da li ste primetili da sve Svetlane koje ste upoznali liče jedna na drugu? Ili da Zorice imaju sličan mentalni sklop, ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl