Astrološki dogadjaji 22.04.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Utorak 22. April će biti dinamičan dan a obeležiće ga 1 planetarni, i 2 lunarna aspekata, kratka faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 25° Jarca do 7° Vodolije.

 

Prvi ponoćni aspekt (0:20 do 2:20) je ujedno i finalni aspekt za Mesečev tranzit kroz znak Jarca. U pitanju je kvadrat Merkura i Marsa koji donosi napetost i nerazumevanje. Skloni ste da izgovorite i više nego što je potrebno i time izazovete nepotrebne konflikte. Opasnost od prevare ili ozbiljne administrativne greške. Nervozni ste i razdražljivi što kod partnera izaziva nesigurnost.

 

Aktivacijiom ovog aspekta (0:20) Mesec ulazi u fazu praznog hoda, koja se okončava u ranim jutarnjim satima (5:18) kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz znak Vodolije.

 

Jutarnji kvadrat Meseca i Sunca obeležava prelazak Meseca u fazu poslednje četvrtine (8:51 do 10:51), ukazuje na postojanje sukoba interesovanja i obaveza. Vaša volja i životna energija su u disbalansu te razmišljate u kojoj ste meri emocionalno uskladjeni sa ličnim ambicijama. Netolerancija, konflikt sa partnerom ili ukućanima, nedostatak nežnosti.

 

Mars kvadrat Jupiter *tranzit 20:28
Prisutna je sklonost ka rasipnosti i lošem rasudjivanju, podložnost zaplitanju u pravne neprilike, izvesni su gubici ili, u ekstremnim slučajevima, čak i problem sa zakonom. Bićete skloni precenjivanju sopstvenih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima, špekulacijama i upuštanju u kockanje, za koje nije baš najpovoljniji trenutak.


AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Mars         01.03.2014. - 20.05.2014.
Saturn        02.03.2014. - 21.07.2014.
Pluton        14.04.2014. -  22.09.2014.

 

RUNA za 22.04.2014

Više o astrološkim dogadjajima 22.04.2014.
Spicum.com
Horoskop.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Vaga poslovni horoskop

Vaga poslovni horoskop

Pocetkom godine moguci su razliciti interesni ciljevi medju saradnicima koji ce ...
Merkur u Strelcu *tranzit

Merkur u Strelcu *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, ...
Najbolji lažljivci zodijaka

Najbolji lažljivci zodijaka

Ovan Ovnovi se lako naljute i postanu agresivni, a razlog tome je što ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Bicikl

Roleri