Astrološki dogadjaji 23.04.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Sreda 23. April će biti dinamičan dan a obeležiće ga 2 planetarna, 2 lunarna aspekata, Merkurova promena znaka i početak faze praznog hoda. Mesec se kreće od 10° Jarca do 24° Vodolije.

Tokom jutra Mesec kreira blago benefični sekstil sa Uranom (4:18 do 6:18). Imate žarku želju da započnete nešto novo. Uzbudjeni ste. Predstoje vam iznenadjenja i neobična iskustva. Prihvatate naklonost i podršku. Nemojte se tvrdoglavo držati sopstvenih stavova – preturujete. Umesto toga napravite kompromis – popustite, i vremenom ćete razumeti da je vreme da se nove tendencije uvode u vaš stil poslovanja ako želite da postignete uspeh. Umerite svoju samovolju.

Drugi Lunarni aspekt za jutro (4:24 do 6:24) je izuzetno povoljan trigon Meseca i Marsa koji donosi odlučnost i energičnost, impulsivnost. Sve što ste zamislili obavićete bez tudje pomoći. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene ovim aspektom te će biti u prilici da urade više nego što je uobičajeno.

Mars opozicija Uran * tranzit 8:08
Aspekt dva malefika u sebi nosi potencijalnu agresiju i upozorava na moguću konfuziju i nerazumevanje. Izuzetno je naglašena buntovnička priroda jer danas ne podnosite autoritete. Ipak, dobra verbalna razmena uz želju za transformacijom je dragocena a dobro formulisana kritika može biti stimulativna. Izbegavajte pritisak kao posledicu nametnute discipline jer ćete se osećati zarobljeni u dosadnoj rutini, a danas nedostaje tolerancije kojom biste ovaj osećaj prevazišli. Moguće je gomilanje tenzije što može rezultirati verbalnim i fizičkim sukobima. Preterana svadljivost. Nepromišljeni prekid komunikacije, udaljanje, potreba za slobodom.

Merkur u Biku *tranzit 10:16
Agresivnost i žestina, prisutna u svakodnevnoj komunikaciji tokom prethodnih 30-akd dana, gubi se i dijalog dobija notu takta i medjusobnog razumevanja. Bićemo sporiji, oprezniji i praktičniji, pred nama je period kada u prvom planu biti tema finansisjke egzistencije i planiranja aktivnosti koje su neophodne kako biste obezbedili solidne prihode.

Mars kvadrat Pluton *tranzit 14:38
Tokom današnjeg dana drugi će pokušati da sugerišu promenu vaših planova, ali je i vaša volja snažna kao i njihova što može voditi do blokade umesto da pomogne realizaciju saradnje. Možete postići mnogo danas ali budite osećajni i obzirni prema drugima. Ne ukrštajte rogove sa šefovima, postupajte sa dozom odmerenosti i staloženosti. Stepen samostalnosti će odrediti uspeh vaših budućih akcija. Budite otvoreni ali izbegavajte nepoštenu taktiku jer bi se ubrzo mogla negativno odraziti na vaš status. Poštujte prava i ideje drugih, sagledavanje dogadjaje iz njihove perspektive bez sumnje će vam doneti dugoročni benefit.

Mesec će kreirati kvadrat sa Saturnom od 17:05 do 19:05, te su u navedenom intervalu mogući materijalni gubici, neslaganje sa dominantnim roditeljem i kontakt sa starijom osobom pri kom biste trebali iskazati poštovanje. Okrenite se radu i rutinskim poslovima, budite precizni. Za ovaj aspekat je karakteristično da ćete imati utisak da vas zidovi “guše” – izadjite iz kuće. Očaj i strah od nesigurnosti.

Aktivacijom ovog aspekta (17:10) Mesec ulazi u fazu praznog hoda, koja će se okončati sutra u 7:55, kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz znak Riba.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Mars         01.03.2014. – 20.05.2014.
Saturn        02.03.2014. – 21.07.2014.
Pluton        14.04.2014. -  22.09.2014.

 

RUNA za 23.04.2014

Više o astrološkim dogadjajima 23.04.2014.
Spicum.com
Horoskop.com 

Tagovi : |

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Venera opozicija Neptun *tranzit

Venera opozicija Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (iliuradite vašu natalnu ...
Mayanski Kin za 01.10.2013.

Mayanski Kin za 01.10.2013.

OSAMNAESTI začarani val Belog VetraMoć Duha Val CRVENE ...
Astrološki dogadjaji 29.09.2015.

Astrološki dogadjaji 29.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. UTORAK 29. ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 6°c
min 1°c

Bicikl

Roleri