Astrološki dogadjaji 29.09.2013.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

Nedelja 29. Septembar će biti dinamičan dan a obeležiće ga 3 lunarna aspekata, lunarna promena znaka i Merkurov tranzit iz Vage u znak Škorpiona. Mesec će se kretati od 25° Raka do 07° Lava.

Prvi popodnevni aspekat Mesec kvadrat Merkur (13:02 do 15:02) donosi nedostatak razumevanja i preteranu osetljivost. Objektivno razmišljanje i akcija nisu vam jača strana što stvara probleme - drugi neće biti spremni da vam povladjuju. 

Aktivacijom ovog aspekta (07:30) Mesec je na 30-ak minuta bio u fazi praznog hoda, a potom u 07:57 započeo dvodnevni tranzit kroz znak Lava. 

Merkur u Škorpionu *tranzit 11:38
Obzirom da nam Merkur pomaže da razumemo životne tokove i komuniciramo sa drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći da dopremo do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. 

24. dan Lunarnog ciklusa
Saturnov dan koji će malobrojnim parovima doneti priču o večnoj ljubavi, dok za ostale može označiti krah u dosadašnjoj vezi. Budite spremni na preokrete, fleksibilni, otvoreni za sve promene koje partner ponudi. Na polju rada danas se nikako nemojte oslanjati na sretne okolnosti već uložite maksimalnu energiju da sve zadatke obavite savesno.

Detaljnije o današnjim Astrološkim dogadjajima

Spicum.com

Horoskop.com 

Tagovi : |

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Horoskop za mesec JUL

Horoskop za mesec JUL

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za ovo leto. Uživajte u suncu, moru i ne ...
Vaga dnevni horoskop

Vaga dnevni horoskop

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja ...
Mayanski Kin za 11.10.2013.

Mayanski Kin za 11.10.2013.

Električna Luna Jelena*Dali 22Kin 241, Crveni Rezonantni ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -3°c

Roleri

Bicikl