Ovan 
Danas ćete stvoriti više problematičnih situacija jer već neko vreme uočavate da partner čini sve kako bi kontrolisao vaše postupke i blokirao vaše napredovanje. iako će vaša prva reakcija biti izuzetno burna kasnije ćete i sami shvatiti da ste preterali i razmisliti o diplomatičnijem pristupu pregovorima.

 

Bik 
Vaše poslovne obaveze danas su u fazi zastoja i poželećete da sve ostavite i da jednostavno pobegnete. Odlaganje obaveza dugoročno nije dobro rešenje stoga prihvatite realne okolnosti i sve planirane aktivnosti prilagodite tempu uočenom realizacije.

 

Blizanci 
Ukoliko vaš entuzijazam izazove neočekivane reakcije danas poželećete da napravite kompromis i sagovorniku pojasnite svoje najbolje namere pre nego što dugoročno pogoršate odnos. Ne pokušavajte da izbegnete posledice već strpljenjem i razumevanjem partnerovih potreba udruženi radite da poboljšanju kvaluiteta odnosa.

 

Rak 
Porodične obaveze sprečavaju vas u prisptupanju novom projektu koji će doneti sasvim nove ideje i dugoročne poslovne ciljeve. Sa dozom nestrpljenja iščekujete nove poslovne zadatke. Kreirajte temelj formirajući liste pririteta i obezbedjujući podršku od najbliskijih kako biste krenuli ka novim uspesima.

 

Lav
Maštate o potpuno novom životu koji bi vas udaljio iz okrutne realnosti u kojoj obitavate iz dana u dan. Ipak trenutne obaveze prizemljuju vas u svet realnosti - morate se suočiti sa tim da ipak prečesto pristupate tradicionalnim načinima koji  omogućavaju da kreirate sigurniju strategiju za budućnost.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Devica
Iako volite da sve obaveze dobro isplanirate unapred danas budite otvoreniza eventualne promene plana. Pun mesec u znaku ovna ohrabriće vas da saradjujete kako biste postigli maksimalne rezultate. Ne brinite ukoliko saradnja podrazumeva delimični gubitak kontrole - jedino što je važno je konačni rezultat.

 

Vaga
Ideja o odlaganju ličnih planova i udruživanju za viši cilj nije tako jednostavan zadatak danas. Pun mesec će se odraziti na sektor odnosa i aktivirajuti podršku bliskih sa iskrenim željama da ostvarite lične ciljeve.. Budite umereni u konfliktnim situacijama - neslaganje druge strane sa vašim stavovima ne mora voditi ne mojte dočekati kao bačenu rukavicu u lice.

 

Škorpion 
Iznenadna promena u vašoj rutini može vas usmeriti na ideje o boljoj organizaciji i povećati produktivnost. Prepoznajete loše navike i sa mnogo strasti se fokusirate na uvodjenje korenitih promena. Budite odlučni i započnite odmah.

 

Strelac 
Danas ljubav kuca na vaša vrata ali vaša strast prema avanturi snažnija je, i čini da sa više pažnje odmeravage sve adute za i protiv ulaska u novu emotivnu vezu. Iako je teško odoleti novom emotivnom iskušenju sačekajte pre uvodjenja kardinalnih promena u svoj život.

 

Jarac 
Željno iščekujete promene na porodičnom planu i već ste ih otvoreno najavili, ali  je izvesno da se one neće odvijati na očekivani način, već preuzeti sasvim novi pravac. Ne dovolite da vas zavede lažni osećaj žurbe jer su aktuelni dogadjaji samo segment dugoročnih promena stoga budite fleksibilniji  i strpljiviji.

 

Vodolija 
Pun mesec u vašoj iii kući može doneti iznenadne promene u pregovorima ili opasne situacije u saobraćaju. Neočekivana spontanost može rezultirati posledicama koje će znatno izmeniti vaše ciljeve u narednim mesecima. Dodatan oprez i tolerancija u komunikaciji danas su od izuzetnog značaja.

 

Ribe 
U idejnoj ste potrazi za originalnim načinima za poboljšanje profita. Od ključnog značaja je realistična procena ideje koja vam se danas čini profitabilna, stoga pre nego što se upustite u planiranje novih projekata zatražite procenu iskusnog stručnjaka.

 

Više o Astrološkim dogadjajima 08.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sunce u Škorpionu *tranzit

Sunce u Škorpionu *tranzit

Svaki put kada Sunce započne svoj 30-dnevni tranzit znakom Škorpiona suočavamo se sa okolnostima koje nam ...
Škorpija poslovni horoskop

Škorpija poslovni horoskop

Dovoljno ste snalazljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ogranicava u pogledu poslovnih ...
Vodolija poslovni horoskop

Vodolija poslovni horoskop

Pocetkom godine mozete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angazujete u nekim ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 2°c

Roleri

Bicikl