Današnji horoskop 09.10.2014.

OVAN
Iako ćete imati priliku da usporite sa realizacijom planiranih zadataka ništa neće biti tako jednostavno kako izgleda. Budite otvoreni, podelite svoa osaćenja sa bliskim prijateljem ili poslovnim saradnicima ali vodite računa jer postoji rizik od nesporazuma. Umesto da gubite vreme i energiju na konflikte budite blagi u pristupu kako biste pokazali dobru volju za dijalog.

 

BIK
Današnji dan će obeležiti nekoliko manjih komplikacija, zahtevni šefovi i kolege na koje se ne možete   sasvim osloniti će kreirati okolnosti sa kakvima se niste susretali nikada ranije. Ipak zahvaljujući   izuzetnoj snalažljivosti uspevate da relaizujete sve planirane zadatke. 

 

BLIZANCI
Izuzetno ste vešti ste u komunikaciji sa kolegama ali nešto ipak danas ne izgleda sasvim kako treba. Iako zadržavate svoja stanovišta niste duboko uvereni u njihovu ispravnost. Uprskos izazovu da svoje tajne podelite sa bliskim saradnikom od izuzetnog značaja je da sledite svoju intuiciju, čak i kada je neophodno da sami kreirate promenu za kojom žudite.  

 

RAK
Primorani ste da napravite jasnu granicu danas i to činite nevoljno. Uočavate pogrešne korake i pokazali ste izuzetnu strpljivost i razumevanje ali ćete danas biti inicirani da pružite snažan otpor jer branite teško izvojevanu ličnu slobodu. Setite se da prava znaga dolazi kao rezultat izdržljivosti a ne silovitosti, izbegavajte otvoreni konflikt. Istrajniji ste od većine a vreme je na vašoj strani.

 

LAV
tičete utisak da vam izmiče prilika da učinite svoj život uzbudljivijim ukoliko odmah ne načinite prvi korak. Činjenica je da se vaša situacija razvija sasvim solidnim tempom i da će samo biti neophodno malo više vremena nego što biste želeli. Impulsivnost danas nije najmudriji potez. Sačekajte sazrevanje situacije.

 

DEVICA
Nedostaje vam inspiracije ili vas je preplavio talas lenjosti. Ipak ostanite fokusirani na planirane obaveze jer će se svako odlaganje odraziti na realizaciju planova u narednim sedmicama. Uradite ono što je neophodno kako biste održali dobar tempo, drugi neće ni primetiti da vam nedostaje svakodnevni entuzijazam.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

VAGA
Nerazrešena emotivna dilema još uvek je u vašem fokusu tokom čitavog dana. Iako nevoljno izražavate emocije možete učiniti mali korak i budete otvoreni za razgovor i razmenu danas. Ne možete zadovoljiti baš sve, uostalom sami ćete biti nezadovoljniji ukoliko zanemarite lične potrebe. Oni koji vas zaista vole ostaće uz vas čak i kada nisu na dobitku.

 

ŠKORPION
Iako ste veoma bliski sa prijateljima i gajite uzajamno poverenje danas će vam biti veoma teško da prihvatite savet bliske osobe koja iskreno želi da pomogne. Teški odnosi i loš kvalitet  komunikacije. Problem je u tome što ste u fazi u kojoj ni sami niste dovoljno sigurni šta zapravo želite. Budite srećni jer ste okruženi ljudima koji iskreno brinu o vama.

 

STRELAC
Oslobodite se potrebe da se bavite sitnicama danas i posvetite se dugoročnom planiranju. Nema potrebe da budete strogi i kritični prema sebi. Vreme je za predah. Napravite reorganizaciju zadataka kako biste prepoznali veće prilike i napravili prostor za nove uzbudljivije projekte.

 

JARAC
Možda verujete da vam prijatelji ne pružaju podršku koja vam je neophodna dok udružujete snage kako biste kreirali sigurniju budućnost. Imate potrebu da budete previše zaštićeni i počeli ste da se distancirate kako biste očuvali u diskreciji svoje profesionalne planove. Čim kreirate povoljan ambijent za realizaciju posvetite se poboljšanju odnosa sa voljenom osobom.

 

VODOLIJA
Iako se čini da je olujni period za vama svesni ste da je na pomolu još dosta promena. Duboko nezadovoljni postignutim rezultatima znatno ste aktivniji po pitanju akcija koje je neophodno preduzeti. Nema potrebe da forsirate bilo šta danas, prava transformacija se odvija spontano u momentu u kom ste vi spremni da sa lakoćom preuzmete korake.

 

RIBE
U savršenom ste stanju  zadovoljstva i udobnosti danas, iako se povremeno odvijaju pomalo stresne situacije one nimalo ne utiču na vaše raspoloženje. Iako ste posvećeni poslovnim zadacima isplanirajte malo vremena za sebe. Dinamika u emotivnom odnosu sve više vas zabrinjava, promišljate o odgovarajućem pristupu za rešavanje novonastale distance.

 

Više o Astrološkim dogadjajima 09.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sunce trigon Neptun *tranzit

Sunce trigon Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 05° do 11° Bika, Raka, ...
Merkur trigon Rx Uran *tranzit

Merkur trigon Rx Uran *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 12°do ...
Astrološki dogadjaji 23.09.2015.

Astrološki dogadjaji 23.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SREDA 23. ...
SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl