Današnji horoskop 12.10.2014.

OVAN
Izgleda da svi ostali imaju odgovore na pitanja koja vas muče danas ali i niste uvereni da je bilo koje od ponudjenih konačno. Izbor mogućih rešenja dostupan vam je sada i neće trajati zauvek, stoga nemojte odlagati donošenje odluke. Nažalost nesigurnost može ugrozizti vaše samopouzdanje , stoga umesto da tragate za dodatnim opcijama odaberite onu koja donosi naprajktičnija rešenja.

 

BIK
Usvajanjem simboličnog pristupa podići ćete motivaciju posebno ukoliko se osećate preplavljeni doskorašnjim ubrzanim ritmom svakodnevnice. . Ne dozvolite da vas trenutni zastoj previše uznemiri jer ćete svoje poslovne zadatke završiti brže nego što mislite. Preuzimanje novog projekta će zahtevati dodatna istraživanja, ali je ključ za trenutno zadovoljstvo se nalazi ispod gomile detalja kojima ste sebi stvorili nepotrebno opterećenje. Znanje je moć.

 

BLIZANCI
Mesec u tranzitu kroz vaš zodijački znak inspiriše vas i čini spremnim da krenete u akciju. Suočavanje sa manjim preprekama može biti inspirativno za promenu planova. Iako vas nije lako obeshrabriti vaša pažnja je sada usmerena na previše aktivnosti. Držite se plana aktivnosti, a jasno izražavanje emocija će biti izazov dana ali spretnost će poboljšati šanse za uspeh. Fokusirajte se na prvobitni plan ali ne dozvolite da vas to sputa u kreativnom izražavanju i radu.

 

RAK
Vaši snovi su satkani od preživljenog u prethodnim sedmicama i vizija o priželjkivanom ispunjenju, pa težite da razdvojite činjenice od fantazije. Srećom Mesec tranzitira vašom XII kućom osnažujući vas da se posvetite oslikavanju planiranih aktivnosti u narednim mesecima.  Ne trudite se da planove kujete u okvirima dosadne svakodnevnice, pustite ih neka lete slobodno i ne zaboravite da čvrsto držite uzde dogadjaja. Definišite rokove realizacije .

 

LAV
Ne uspevate da obuzdate entuzijazam po pitanju dugoročnih ciljeva ali je nemoguće potvrditi da je vaš optimizam opravdan. Romansa se razvija veoma lagano, poput kočije koja vam se kreće ususret. Ipak, originalni izvor motivacije nije toliko značajno prepoznati koliko vi žudite da ga spoznate. Održavajte svoj integritet po svaku cenu, vaša nastojanja će uroditi plodovima ukoliko ostanete dosledni u akcijama.

 

DEVICA
Toliko ste zaljubljeni da čitav dan posvećujete prikupljanju svih značajnih elemenata koji su vam neophodni. Održavanje samopouzdanja zahteva dodatni napor posebno ukoliko se trudite da svoje stavove podkrepite novim informacijama. Zaboravite na kratko uveravanje drugih, umesto toga verujte svojim instinktima i sledite svoj put ka uspehu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

VAGA
Održavajte veru i nadu u i ne dozvolite da mala razočarenja kvare vaše raspoloženje danas. Sreća, vaš kreativni um će kao i uvek uspešno transformisati svaki dogadjaj u inspirativnu ideju. Ipak nemojte uzimati sve zdravo za gotovo, jer će se vaši snovi raspršiti poput belih oblaka. Ostanite čvrsto na zemlji i potrudite se da se povežete sa sa drugima. Budite hrabri i otvorite svoje srce.

 

ŠKORPION
Nesigurni ste u vezi poslovnih ciljeva, često menjate planove i skloni ste odustajanju. Ne verujete ni u jedan od postojećih poslovnih tokova, i strepite da ćete u narednim sedmicama gsve više ubiti kontrolu. Nove prilike se pojavljuju i one će u potpunosti izmeniti vaš pravac što može biti delimično rizično. Umesto pokušaja da računate sa mnogo nepoznatih činilaca skoncentrišite se na aktuelan trenutak kako biste polako ali sigurno radili na realizaciji ciljeva.

 

STRELAC
Želite da budete objektivni u razmatranju alternativnih rešenja danas. Nije važno da li ste već definisali svoj pravac i plan realizacije, i dalje ćete se suočavati sa novim idejama koje dolaze od strane saradnika, prijatelja, partnera. Otkrićete da vaši ciljevi nisu tako jasno definisani kako ste verovali. Radite na razvijanju mogućnosti pre nego što svedete svoje opcije na one koje će realno doneti najbolje rezultate.

 

JARAC
Dezorjentisani ste i teško pronalazite ravnotežu u svakodnevnim aktivnstima. Urodjena želja za kreiranjem konkretnog plana i prikupljanje resursa usporena je željom za slobodnijim pristupom svakodnevici. Nažalost ovaj krhka strategija ugroziće kratkoročne planove.  Iako zvuči nelogično bićete efikasniji ukoliko se prestanete fokusirati na prepreke i i započnete sa radom. Nije važno čak ni ukoliko budete imali loše realizaciju na samom početku, budite uporni i ubrzo će uslediti željeni rezultati.

 

VODOLIJA
Današnji sticaj okolnosti vam nikako ne ide u prilog i nema nikakve koristi od opsesivne težnje da zavladate situacijom i preuzmete kontrolu. Umesto pokušaja da plivate uzvodno opustite uzde. Ne propuštajte retku priliku da ovo vreme koristite kako biste ponovo procenili svoje planove  želje i preispitate koji su vam ciljevi najviše prirasli srcu.

 

RIBA
Aktuelni poslovni ciljevi mogu se razvijati pod okolnostima koje podržavaju vašu ličnu ekspanzij, prevazilazeći vaša ranija ograničenja. Iako konstatujete nedostatak energije i brinete da nećete uspeti da svoje zadatke okončate u planiranom roku ostanite pribrani i ne dozvolite da vas strahovi blokiraju. Nema razloga da budete toliko kritični prema sebi dobićete jasniju sliku ukoliko razdvojite emocije od očekivanja.

 

Više o Astrološkim dogadjajima 12.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Astrološki dogadjaji 25.09.2015.

Astrološki dogadjaji 25.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i ...
Mayanski Kin za 02.09.2013.

Mayanski Kin za 02.09.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan KALI 11Kin 202, Beli Rezonantni ...
MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri