Današnji horoskop 13.10.2014.

Ponosni ste na verbalnu vrcavost danas, ali to ne zabavlja i druge u vašemokruženju. Brzi ste u zakjučivanju i odmah iznosite svoje ideje ne otvarajte sve karte već zadržite nešto za sebe. Nemojte se povlačiti već reagujte sa dozom pronicljivosti i strpljenja. Ukoliko niste u prilici da pomognete drugima nemojte ni odmagati.

 

BIK
Žudite za prepuštanjem relaksaciji i druženju, ali uočavate sve prisutniju preosetljivost i spontano se zatvarate kako biste izbegli situacije u kojima biste bili povredjeni. Sačuvajte energiju izbegavajte aktivnosti koje vam odvlače pažnju od ključnih zadataka. Provedite dan sa bliskima u koje imate poverenja.

 

BLIZANCI
Skoro je nemoguće da zadržite emotivni balans danas jer se u vašem okruženju odvija mnogo promena. U ovom trenutku vam nije previše važan privremeni gubitak kontrole jer ste već konstatovali da vas nesigurnost čini preosetljivim. Prepoznavanje ličnih potreba je danas vaš priroritet, stoga budite otvoreni i jasni u izražavanju želja. Osećaj zadovoljstva povoljno će se odraziti na produktivnost.

 

RAK
Nastavljate sa uživanjem u izolaciji dok Mesec tranzitira vašom XII kućom. U kasnim večernjim satima  poželećete da svoje tajne i sva osećanja podelite sa osobom koja vam je posebno bliska. Budite fleksibilni i spremni na iznenadjenje jer nećete dobiti reakciju kakvu priželjkujete. Urodjena prilagodljivost omogućiće da spremni prihvatite reakciju i dočekate se na zemlju.

 

LAV
Uvredjeni ste nečijim neodmerenim reakcijama i u svom stilu odabraćete ljutnju i distanciranje kako biste ukazali na postojeće negativne emocije.  Ovo suzdržavanje može inicirati pokretanje važnog procesa tokom kog ćete naučiti dosta o ličnim ciljevima, o razlikama izmedju svega što posedujete i svega što želite u budućnosti. Nećete dobiti ništa ljutnjom – imajte više poverenja u životne tokove.

 

DEVICA
Iako ne dobijate željenu pomoć od strane kolega danas morate ostati otvoreni za nove mogućnosti. Pomoć stiže u sasvim neočekivanom obliku i može  vas zateći potpuno nespremne. Ipak, nećete daleko dogurati ukoliko ste fokusirani isključivo na analitičke procese, budite maštoviti pre nego što definišete jasan plan. Prizovite malo čarolije u svoju svakodnevnicu.

 
 


VAGA
Izuzetno ste optimistični u nastojanjima da svoju duhovnu stranu svake nove ideje uzdignete na svesni nivo i omogućite da se realizuje. Nažalost, sve je veći izazov ostati sa obe noge na zemlji, jer je na vašem horizontu mnogo novih prilika a vi ste jednostavno prisiljeni da birate. Duboko udahnite i opustite se, imate više nego dovoljno vremena za odluku o narednom poslovnom koraku.

 

ŠKORPION
Veći deo dana ćete protraćiti maštajući o begu na savršeni vikend ili kraći odmor sa voljenom osobom. Uživaćete u svojim fantazijama toliko da će vam biti izuzetno teško da se skoncentrišete na konkretne zadatke koj su pred vama. . Ukoliko sebi dozvolite ovaj luksuz sanjarenja ništa vas neće zaustaviti.

 

STRELAC
Tokom dana sve više tonete u neko sasvim čudno pasivno neraspoloženje. Iako više uživate u realnim poslovnim izazovima u ovom periodu vas sve više privlače emotivne i metafizičke teme. Ne odupirite se jer će duhovno putovanje znatno obogatiti vaš život, opustite se i uživajte u ovom interesantnom doživljaju. Jedna od najznačajnijih avantura u vašem životu upravo je započela.

 

JARAC
Potrebno je dosta napora kako biste ostali fokusirani na aktuelne poslovne zadatke danas. Ipak nemojte se prepuštati emocijama jer će vas takvo raspoloženje sprečiti u izvršenju i najjednostavnijih zadataka. Održavajte solidan radni ritam, koliko god vas današnji zadaci opterećuju uskoro ćete u njima videti pravi blagoslov.

 

VODOLIJA
Iako dan započinjete vraćajući se na nedovršene poslovne  aktivnosti nemojte se osećati sputani ovim odgovornostima. Imaćete slobodu da istražite i angažujete kreativnu stranu vaše ličnosti čim se suočite sa ciljevima koji su pred vama. Nemojte racionalizovati ovo iskustvo, samo se usmerite na zadatke. Par neobičnih ideja imaju potencijal da insirišu nova poslovna rešenja.

 

RIBE
Oslanite se na instinkte kako biste ojačali faktore sigurnosti i razvili mogućnosti koji će daleke ciljeve učini ostvarivim. Intucijia vas vodi napred i niste preterano zabrinuti zbog aktuelnih činjenica i brojki koje ne obećavaju mnogo. Sve što je čovek kreirao jednom davno bila je samo vizija.
 
 
Više o Astrološkim dogadjajima 13.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ovan ljubavni horoskop

Ovan ljubavni horoskop

Novi sled i dinamika dogadjaja vec pocetkom godine podisticace Vas na aktivnu ulogu. U ...
Ovan erotski horoskop

Ovan erotski horoskop

Žena: strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli da dominira i ...
Bik poslovni horoskop

Bik poslovni horoskop

Delujete vrlo snalazljivo u odnosu na promene ili nove dogadjaje koji Vas prate na ...
COOLERMASTER
458,oo
prava cena : 549.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 0°c

Roleri

Bicikl