Devica godišnji horoskop 2012

Device ulaze u znatno povoljniji period ali toga u prvi mah neće biti svesne, jer su oni hronično zabrinute i sumnjičave. Uvideće da imaju simpatije i podrsku i tamo gde nisu slutile, što će im dodatno povećati samopouzdanje i zadovoljstvo. Ako imalo sumnjate da ste zaista izvanredni u poslu koji obavljate, nastupajuća godina će vas sigurno demantovati, naročito prva polovina godine, jer će vas Jupiter iz Bika maksimalno podržavati. Elan i inspiracija biće u usponu, a za divno čudo postajete borbeniji, jer će se Mars nalaziti u vašem znaku sve do 3.jula, sa izraženijom potrebom da se istaknete i dokažete kao autoritet. Ideje koje vam naviru nećete moći odmah da realizujete. U jednom momentu ćete misliti da tapkate u mestu, ali će se odjednom sve otvoriti i sve će krenuti lako do željenog.

 

Mnogo toga značajnog dogodiće vam se u narednoj godini, naročito ono što čekate niz godina i nešto što je trebalo već odavno da uradite. Recimo, ko još nije ušao u bračne vode, a dugo čeka ili odoleva tome, konzervativni i odani Mars u Devici, kao i Saturn koji voli tradiciju i formu, “nateraće” vas jednostavno na takav korak. Ako niste bili u sitaciji da imate prinovu, ili odugovlačite ili se jednostavno na to niste odlučili, on će vas “ubediti” da to uradite SADA. Saturn će vam dati sigurnost i stabilnost, ali će vas isto tako izložiti preprekama i iskušenjima na svakom planu, da bi vam, kada vas dobro „ispolira”, izlažući vas njegovoj vaspitnoj palici, konačno dao ono čemu stvarno težite i digao vas u neslućene visine. Ali, treba proći njegove testove… Jupiter će tokom proleća trigonom uticati na Plutona u Jarcu u vašoj kući ljubavi, zabave, kreativnosti i dece, da vam donese sreću i prosperitet i činiće vam mnogo toga dobrog.

 

Ipak, s vremena na vreme, osećaj kao da se krećete nedovoljno poznatim stazama, neće uvek biti ugodan. Povremeno ćete se osećati nesigurno, što će vas ispunjavati besom i ljutnjom. Stanite na loptu i ne reagujte nepromišljeno. Početkom marta počinje pogodno vreme za energičnije delovanje. Jos uvek će postojati neka nerazumevanja i napetost na poslovnom planu. Znate kakvi ste vi, preterano radni i pedantni, požrtvovani. Razumite da nisu svi tako sposobni kao vi. Ne pokušavajte da rešite nesporazume po svaku cenu. Sačekajte povoljnije vreme. Usmerite energiju na ljubav i prijateljstva. Mars će vam sve do jula sugerisati da treba da se krećete što više, posećujte zabave, bioskope i pozorišta, jer one mlade, pa i one starije, što da ne, baš tu čeka izabranik ili izabranica. Šetajte što više, to je uslov za zdrav život i dobru probavu, koja je inače vaša slaba tačka, a Mars u Devici vam povremeno može doneti problem sa probavom. Za one koji žele da svoju liniju dovedu u red, ova godina je idealna za to. Prolepšajte se i uživajte u životu.


 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
1
Ljuto
2
Tužno
3
Srećno
8
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Strelac erotski horoskop

Strelac erotski horoskop

Žena: otvorena, iskrena, druželjubiva, sa izraženim smislom za humor. Otvoreno razgovara o ...
Mayanski Kin za 21.10.2013.

Mayanski Kin za 21.10.2013.

Samopostojeća Luna Sove*Kali 4Kin 251, Plavi Samopostojeći ...
Još jedan Petak 13.

Još jedan Petak 13.

Danas je petak 13! Asocira li Vas to na nešto pomalo “strašno” a ipak neodređeno i pomalo ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Roleri

Bicikl