Devica godišnji horoskop 2012

Device ulaze u znatno povoljniji period ali toga u prvi mah neće biti svesne, jer su oni hronično zabrinute i sumnjičave. Uvideće da imaju simpatije i podrsku i tamo gde nisu slutile, što će im dodatno povećati samopouzdanje i zadovoljstvo. Ako imalo sumnjate da ste zaista izvanredni u poslu koji obavljate, nastupajuća godina će vas sigurno demantovati, naročito prva polovina godine, jer će vas Jupiter iz Bika maksimalno podržavati. Elan i inspiracija biće u usponu, a za divno čudo postajete borbeniji, jer će se Mars nalaziti u vašem znaku sve do 3.jula, sa izraženijom potrebom da se istaknete i dokažete kao autoritet. Ideje koje vam naviru nećete moći odmah da realizujete. U jednom momentu ćete misliti da tapkate u mestu, ali će se odjednom sve otvoriti i sve će krenuti lako do željenog.

 

Mnogo toga značajnog dogodiće vam se u narednoj godini, naročito ono što čekate niz godina i nešto što je trebalo već odavno da uradite. Recimo, ko još nije ušao u bračne vode, a dugo čeka ili odoleva tome, konzervativni i odani Mars u Devici, kao i Saturn koji voli tradiciju i formu, “nateraće” vas jednostavno na takav korak. Ako niste bili u sitaciji da imate prinovu, ili odugovlačite ili se jednostavno na to niste odlučili, on će vas “ubediti” da to uradite SADA. Saturn će vam dati sigurnost i stabilnost, ali će vas isto tako izložiti preprekama i iskušenjima na svakom planu, da bi vam, kada vas dobro „ispolira”, izlažući vas njegovoj vaspitnoj palici, konačno dao ono čemu stvarno težite i digao vas u neslućene visine. Ali, treba proći njegove testove… Jupiter će tokom proleća trigonom uticati na Plutona u Jarcu u vašoj kući ljubavi, zabave, kreativnosti i dece, da vam donese sreću i prosperitet i činiće vam mnogo toga dobrog.

 

Ipak, s vremena na vreme, osećaj kao da se krećete nedovoljno poznatim stazama, neće uvek biti ugodan. Povremeno ćete se osećati nesigurno, što će vas ispunjavati besom i ljutnjom. Stanite na loptu i ne reagujte nepromišljeno. Početkom marta počinje pogodno vreme za energičnije delovanje. Jos uvek će postojati neka nerazumevanja i napetost na poslovnom planu. Znate kakvi ste vi, preterano radni i pedantni, požrtvovani. Razumite da nisu svi tako sposobni kao vi. Ne pokušavajte da rešite nesporazume po svaku cenu. Sačekajte povoljnije vreme. Usmerite energiju na ljubav i prijateljstva. Mars će vam sve do jula sugerisati da treba da se krećete što više, posećujte zabave, bioskope i pozorišta, jer one mlade, pa i one starije, što da ne, baš tu čeka izabranik ili izabranica. Šetajte što više, to je uslov za zdrav život i dobru probavu, koja je inače vaša slaba tačka, a Mars u Devici vam povremeno može doneti problem sa probavom. Za one koji žele da svoju liniju dovedu u red, ova godina je idealna za to. Prolepšajte se i uživajte u životu.


 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
1
Ljuto
2
Tužno
3
Srećno
8
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016. + Analiza Uporednih horoskopa + Numerologija + ANALIZA ...
Lav poslovni horoskop

Lav poslovni horoskop

Postoje dobre prilike na koje treba brzo reagovati, te vec pocetkom godine ...
Kako osvojiti muške pripadnike zodijaka

Kako osvojiti muške pripadnike zodijaka

Ovan Ako vam je za oko zapeo temperamentni Ovan, pokažite mu da volite ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Roleri

Bicikl