Devica poslovni horoskop


Pozitivni rezultati ili neka znacajna satisfakcija je moguca i ocekuje Vas u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Vazno je da aktivno ucestvujete u razlicitim dogovorima kako biste zadrzali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Osecate dodatni impuls i spremnost da se angazujete u vise poslovnih pravaca. Uvek postoji mogucnost da se odredjene dileme resavaju u hodu i to ne treba znacajno da utice na Vasu motivaciju ili uspeh koji zelite da ostvarite. U periodu od aprila i septembra meseca, novi dogadjaji ce zahtevati neprekidno prilagodjavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. U zavisnosti od situacije oslonite se na svoj praktican duh i na sposobnost analitickog rasudjivanja. Umecete sjajno da se organizujete pod razlicitim okolnostima, posebno je znacajno da unapred osmislite dobro resenje koje pogoduje zajednickim interesima. Novi uspeh Vas ocekuje i tokom decembra meseca.

Aspekti sa Plutonom i Marsom podsticu Vas na dodatno zalaganje, istrajavanje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi pozitivan uticaj i izvesnu privilegiju onda kada je to najpotrebnije. Mozete da se radujete velikom uspehu i licnoj sreci u periodu od marta, maja i juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sacuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom imate priliku da uvecate svoje unutrasnje bogatstvo i srecu u porodici.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
5
Ljuto
3
Tužno
5
Srećno
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mayanski Kin za 16.10.2013.

Mayanski Kin za 16.10.2013.

Električna Luna Jelena*Limi 27Kin 246, Beli Kristalni Spojitelj ...
Rak  poslovni horoskop

Rak poslovni horoskop

Potrudite se da pazljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ...
Stacionirana Venera *Sva lepota jednostavnosti

Stacionirana Venera *Sva lepota jednostavnosti

Vreme je da skrenem pažnju na glavni astrološki dogadjaj ove sedmice. Venera koja je od 26.07. bila u retrogradnom hodu ...
HP
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Bicikl

Roleri