Dnevni horoskop za 14.10.2014.

OVAN

Sve što se u ovom trenutku može razvijati u formi nezavisnog projekta biće sjajno. Ali još uvek postoji izvestan otpor sa vaše strane i sumnja da iza svake srećne okolnosti postoji skriveni problem. Zadržite zdravu ambiciju ali naučite i kako da se prepustite uživanju u plodovima svog vrednog rada.

 

 

BIK

Iako su vaše težnje preambiciozne danas imate utisak da su veoma lako dostižne. Zdrav razum obično ostavljate po strani dok planirate aktuelne zadatke, i skoro je nemoguće odgovoriti vas od cilja ka kom ste usmerili pažnju. Iskoristite sve povoljnosti današnjeg dana.

 

 

BLIZANCI

Danas ste srećne ruke, nije vam potreban ni čarobni štapić kako biste ostvarili svoje ciljeve. Odložite sve zadatke koji nisu od ključneg značaja za sutrašnji dan kako biste maksimlno uživali u današnjem danu. Na sreću, ostali neće ni primetiti vaše odsustvo.

 

 

RAK

Emocionalna ekstravagancija nije vaš uobičajeni stil ali danas ste odlučni da iskoračite u nešto sasvim novo. Želja za avanturom dostiže potpuno nove dimenzije i vaše samopouzdanje previre iako sami sebe podsećate na dodatni oprez. Preuzmite rizik i sledite svoje srce.

 

 

LAV

Poigravate se pokušavajući da zadržite energiju dana samo za sebe, nivo adrenalina je u porastu a vaše srce ubrzano kuca – nećete stati dok ne dobijete ono što želite. Pred vama je odličan dan za ljubav i finansijska pitanja, ukoliko ne budete pohlepni dobićete mnogo više nego što zaslužujete. 

 

 

DEVICA

Pravo zadovoljstvo će dolazi ukoliko se osmelite da otvoreno govorite o svojim emocijama danas. Nema razloga za strah, budite potpuno otvoreni i neka vas nose struje emocija i strasti.

 

 

 

VAGA

Nije toliko važno koliko su za vas suludi ovi dani, nekako uspevate da iz njih izvučete ono najbolje i prepoznate sve tokove koji se razvijaju sasvim spontano i bez vašeg učešća. Ne dozvolitre da hirovitost drugih umanjuje vaše zadovoljstvo.

 

 

ŠKORPION

Vaša trenutna poslovna situacija postaje sve komplikovanija, ali dugoročni poslovni ciljevi ipak izgledaju veoma solidno. Bićete na vrhu samo ukoliko sledite ono što vas čini srećnim, a i poboljšanje prihoda će uslediti ubrzo. Iako ćete biti u prilici da izgovorite poneku tešku reč suzdržite se i ostanite ljubazni.

 

 

STRELAC

Prepoznajete sjajne prilike na svakom koraku danas, osećate da ste voljeni i uživate u emocijama koje dolaze sa svih strana. Uz današnji sekstil Venere i Jupitera ne smete dozvoliti da i jedan trenutak prodje bez odlučne akcije. Usmerite se ka najvišim ciljevima na svom putu ka uspehu.

 

 

JARAC

Predivna prilika za poboljšanje kvaliteta odnosa danas, ali morate biti suptilni ukoliko želite kvalitetno napredovanje. Optimistični ste, ali ste skloni da isuviše potencirate lični pogled na emotivnu situaciju. Održavajte zdrav balans u odnosima, i ostanite sa obe noge na zemlji. 

 

 

VODOLIJA

Prijateljistižu na vaš prag sa božanstvenim pozivom za zabavu, a vi ste više nego rasploženi da ostavite po strani sve dosadne obaveze i prepustite se uživanju. Mudro isplanirajte svoje obaveze kako biste izbegli kajanje.

 

 

 

RIBE

Skoro sve negativne situacije danas će se vratiti u očekivani tok, a vi budite spremni da neke od njih preuzmete iz nutog stadijuma. Čak i kada se pojave potencijalni konflikti će bledeti ukoliko ne odreagujete na dramatičan način. Obojite dan bojama uspeha i zadovoljstva i drugi će uživati u vašem društvu.

 

 
 
Više o Astrološkim dogadjajima 14.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Lav ljubavni horoskop

Lav ljubavni horoskop

U ljubavnom odnosu je mozda najteze ili najlakse pomerati »granice«, ali u ...
Mayanski Kin za 02.11.2013.

Mayanski Kin za 02.11.2013.

Samopostojeća Luna Sove*Seli 16Kin 3, ...
Mayanski Kin za 11.09.2013.

Mayanski Kin za 11.09.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan LIMI 20 ...
KINA
4200,oo
prava cena : 5040,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Roleri

Bicikl