Dnevni horoskop za 14.10.2014.

OVAN

Sve što se u ovom trenutku može razvijati u formi nezavisnog projekta biće sjajno. Ali još uvek postoji izvestan otpor sa vaše strane i sumnja da iza svake srećne okolnosti postoji skriveni problem. Zadržite zdravu ambiciju ali naučite i kako da se prepustite uživanju u plodovima svog vrednog rada.

 

 

BIK

Iako su vaše težnje preambiciozne danas imate utisak da su veoma lako dostižne. Zdrav razum obično ostavljate po strani dok planirate aktuelne zadatke, i skoro je nemoguće odgovoriti vas od cilja ka kom ste usmerili pažnju. Iskoristite sve povoljnosti današnjeg dana.

 

 

BLIZANCI

Danas ste srećne ruke, nije vam potreban ni čarobni štapić kako biste ostvarili svoje ciljeve. Odložite sve zadatke koji nisu od ključneg značaja za sutrašnji dan kako biste maksimlno uživali u današnjem danu. Na sreću, ostali neće ni primetiti vaše odsustvo.

 

 

RAK

Emocionalna ekstravagancija nije vaš uobičajeni stil ali danas ste odlučni da iskoračite u nešto sasvim novo. Želja za avanturom dostiže potpuno nove dimenzije i vaše samopouzdanje previre iako sami sebe podsećate na dodatni oprez. Preuzmite rizik i sledite svoje srce.

 

 

LAV

Poigravate se pokušavajući da zadržite energiju dana samo za sebe, nivo adrenalina je u porastu a vaše srce ubrzano kuca – nećete stati dok ne dobijete ono što želite. Pred vama je odličan dan za ljubav i finansijska pitanja, ukoliko ne budete pohlepni dobićete mnogo više nego što zaslužujete. 

 

 

DEVICA

Pravo zadovoljstvo će dolazi ukoliko se osmelite da otvoreno govorite o svojim emocijama danas. Nema razloga za strah, budite potpuno otvoreni i neka vas nose struje emocija i strasti.

 

 

 

VAGA

Nije toliko važno koliko su za vas suludi ovi dani, nekako uspevate da iz njih izvučete ono najbolje i prepoznate sve tokove koji se razvijaju sasvim spontano i bez vašeg učešća. Ne dozvolitre da hirovitost drugih umanjuje vaše zadovoljstvo.

 

 

ŠKORPION

Vaša trenutna poslovna situacija postaje sve komplikovanija, ali dugoročni poslovni ciljevi ipak izgledaju veoma solidno. Bićete na vrhu samo ukoliko sledite ono što vas čini srećnim, a i poboljšanje prihoda će uslediti ubrzo. Iako ćete biti u prilici da izgovorite poneku tešku reč suzdržite se i ostanite ljubazni.

 

 

STRELAC

Prepoznajete sjajne prilike na svakom koraku danas, osećate da ste voljeni i uživate u emocijama koje dolaze sa svih strana. Uz današnji sekstil Venere i Jupitera ne smete dozvoliti da i jedan trenutak prodje bez odlučne akcije. Usmerite se ka najvišim ciljevima na svom putu ka uspehu.

 

 

JARAC

Predivna prilika za poboljšanje kvaliteta odnosa danas, ali morate biti suptilni ukoliko želite kvalitetno napredovanje. Optimistični ste, ali ste skloni da isuviše potencirate lični pogled na emotivnu situaciju. Održavajte zdrav balans u odnosima, i ostanite sa obe noge na zemlji. 

 

 

VODOLIJA

Prijateljistižu na vaš prag sa božanstvenim pozivom za zabavu, a vi ste više nego rasploženi da ostavite po strani sve dosadne obaveze i prepustite se uživanju. Mudro isplanirajte svoje obaveze kako biste izbegli kajanje.

 

 

 

RIBE

Skoro sve negativne situacije danas će se vratiti u očekivani tok, a vi budite spremni da neke od njih preuzmete iz nutog stadijuma. Čak i kada se pojave potencijalni konflikti će bledeti ukoliko ne odreagujete na dramatičan način. Obojite dan bojama uspeha i zadovoljstva i drugi će uživati u vašem društvu.

 

 
 
Više o Astrološkim dogadjajima 14.10.2014.
Spicum.com
Horoskop-e.com 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Smrtni gresi zodijaka

Smrtni gresi zodijaka

Ovan Ponos i oholost u prvom znaku Zodijaka pronalaze plodan teren. ...
Astrološki dogadjaji 25.09.2015.

Astrološki dogadjaji 25.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i ...
Dnevni horoskop za 14.10.2014.

Dnevni horoskop za 14.10.2014.

OVAN Sve što se u ovom trenutku može razvijati u formi nezavisnog projekta biće ...
HP
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri