Lav uvek bira luksuzne poklone Škorpija seksi rublje,Strelac dobre knjige,dok je ribama najvažnije da vide oduševljen izgled lica onoga kome uručuju poklon.

 

OVAN ne obraća pažnju na ukus osobe kojoj bira poklon, već uvek daruje ono što mu se dopada i što bi on sam hteo da dobije. Želi da zadivi dragu osobu i zbog toga će je iznenaditi skupom i markiranom odećom, zlatnim nakitom ili parfemom. 

 

BIK smatra da adekvatan poklon može da bude i neka usluga, a ne samo predmet ipak, kada se odluči da daruje neki predmet, onda vodi računa o tome da poklon ima praktičnu funkciju: ženama poklanja stvarčice za kuhinju, a muškarcima CD stalak, ili držač za mobilni.


BLIZANCI zbog svoje užurbanosti, uglavnom kupuju poklone u zadnji čas, ne obazirući se mnogo na kvalitet darovanog predmeta. Nisu baš preterano velikodušni, pa se uvek odluče za neki jeftiniji poklon, poput buketića cveća, flaše pića ili neke knjige koja se prodaie na uličnoj tezgi. 

 

RAK najviše voli da obraduje dragu osobu nekim književnim delom, umetničkim predmetom, finim porcelanom, ili ručno rađenim spomenarima i fotoalbumima.
On uvek želi da pokloni predmet koji će dragu mu osobu uvek podsećati na tu priliku. 

 

LAV bira poklone koji su u sikladu sa njegovom ličnošću - luksuzne i ekstravagantne. Ukoliko se desi da nema novca, neće ga mrzeti da danima traži nešto što izgleda glamurozno, a nije skupo. Za njega je od velike važnosti i sam čin uručivanja poklona - uvek je teatralan. 

 

DEVICA za drage osobe uvek bira poklone koji imaju praktičnu vrednost. Njeni darovi ne moraju da budu skupi, ali nikada nisu u pitanju ni bezvredne sitnice.Devica najčešće poklanja knjige ručne satove ,kišobrane,kape ili rukavice.

 

VAGE Prilikom izbora poklona prednost daju onome što može svima da koristi.Zato najradije i poklanjaju dezodorans,kupku ili neku pomadu.Medjutim retko kada će pokloniti parfem jer im se ne izdvaja baš tolika suma novca za nekog drugog. 

 

ŠKORPIJI darivanje predstavlja pravu gnjavažu. Kad je u pitanju poklon za ženu koja mu se dopada, Škorpija će satima birati seksi donje rublje, svilenu posteljinu i gomilu mirisnih svećica. Ženske Škorpije rado se odlučuju da muškarcu poklone knjigu erotskog sadržaja. 

 

STRELAC će dati i poslednju paru na poklone, jer ga na to tera njegova urođena velikodušnost. Uglavnom poklanja dobre knjige, ali i skupocene suvenire koje donosi sa svojih putovanja. Partnera će najčešće iznenaditi turističkim aranžmanom.


JARAC na svaki poldon gleda kao na dodatni minus na svom računu, ali ipak, pošto mu je stalo do ugleda, ne može da kupi ni neki jeftin predmet. Uglavnom dugo razmišlja i bira, pa na kraju ipak kupi nešto po savetu prodavca, ni preskupo, ni suviše jeftino. 

 

VODOLIJA, da bi obradovala dragu osobu, uglavnom bira nekakav originalan i maštovit predmet. Oduševhavaju je figurice sa nekom porukom i šaljive igračkice, jer im je važno da poklonom nasmeju i druge.

 

RIBE su vrlo sentimentalne i uživaju u samom činu darivanja jer je za njih najveća sreća oduševljen izrez lica onoga kome uručuju poklon.

 

 Šta kom horoskopskom znaku nikada ne smete pokloniti

 

Ovnu - papuče, lažni nakit, kopiju njihovog omiljenog parfema. 

Biku - igračku-rugalicu ili knjigu o dijeti. 

Blizancu - staklenu figuricu, šal ili kapu ručne izrade. 

Raku - plišane igračke, knjige SF-tematike, sitna tehnička pomagala. 

Lavu - lažni nakit, jeftin sintetički odevni predmet. 

Devici - otkačene predmete.

Vagi - parfem po svom izboru. 

Škorpiji - pidžame sa medvedićima, papuče s likovima iz crtanog filma, igračke. 

Strelcu - predmete za kuću, knjige o savetima za uspeh ili bolji život. 

Jarcu - skupocene poklone jer ga to na neki način obavezuje. 

Vodoliji - kućne predmete, kao što su vaze i ukrasni tanjiri. 

Ribi - priručnik o računarima.

Tagovi : |

Dragana Djordjevic

Čekamo da Dragana Djordjevic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mayanski Kin za 14.09.2013.

Mayanski Kin za 14.09.2013.

Lunarna luna Škorpiona*Dan SELI 23Kin 214, Beli ...
Venera konjunkcija Mars tranzit

Venera konjunkcija Mars tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (iliuradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u ...
Astrološki dogadjaji 11.09.2015.

Astrološki dogadjaji 11.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 11. ...
CANON
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 18°c

Bicikl

Roleri