Horoskop otkriva kakav ste prijatelj: Lav zlata vredan, Strelac puno prašta...

Ovan: Vi ste dobar prijatelj, ali i opasan protivnik. Za vas se stvari nikada ne završavaju na pola puta. Očekujete potpunu odanost u odnosima  i iskrenost u prijateljstvu. Zauzvrat pružate veliku ljubav i čvrst oslonac.

Bik: Pripadnici ovog horoskopskog znaka se jako vezuju za ljude, i često će uraditi i netipične stvari samo da održe prijateljstvo. Bikovi su strpljivi i uporni prijatelji, u stanju da vas beskonačno ubeđuju u ono što oni misle i žele.

Blizanci: Oni uvek očekuju da budete zahvalni na njihovim lepim rečima i gestovima. Često su skloni da misle kako prijatelji ne čine dovoljno za njih. Oni su večno mladi duhom i srce su svake zabave!

Rak: Vi ste sjajan drugar, ali pokušajte da ne očekujete previše od prijateljstva. Vi ste uvek spremni da dajete, ali ćete biti gorko razočarani ukoliko vaši prijatelji to ne budu znali da cene. Međutim, čak i tada vi ćete ostati veran prijatelj i uponro činiti više nego što oni za vas to rade. 

Devica: Ovaj znak generalno predstavlja humani znak kog odlikuje uslužnost i briga za druge. Vi ste stabilan i pouzdan prijatelj, dajete praktične savete i sugestije. Ne volite da "rasturate" prijateljstva, pa Lav: Kao prijatelj vredni ste zlata - snažni ste i dobri, nikada ne ostavljate ljude na cedilu. Imate toplo i iskreno srce, a vaša idealizam i romantična strana ličnosti dolaze do izražaja u prijateljskim odnosima.

Vaga: Volite da pomažete prijatelje dajući im praktične savete, ali teško vam je da ih utešite kada su u pitanju emocije. To ne znači da ste hladni, jednostavno ne volite da se mešate u tuđe ljubavi. Dobro ste društvo, vaspitani ste i kulturni.

Škorpija: Vi ste eksplozivni, čist dinamit. Dobar ste prijatelj, ali umete da budete tajanstveni i licemerni. Izbirljivi ste kada su u prijatelji, ali kada ih jednom nađete veoma ste lojalni i dobro čuvate tajne. Ponekad se osećate izdano, ako primetiti da su vaši drugari naglo promenili ponašanje.

Strelac: Vi ste osoba koja voli da pomaže drugima i ima srce dovoljno veliko da oprosti čak i krupne propuste, i više je nego očigledno da ste dobar prijatelj. Takođe, umete da dajete dobre i korisne savete. A, sve i da vas vaši prijatelji razočaraju, nećete ih odbiti od sebe ili mrzeti.

Jarac: Uglavnom gradite duga i stabilna prijateljstva. Uprkos tome što često nemate takta ni manira u prijateljskim razgovorima, vi nikada nećete napustiti poznanika u nevolji!

Vodolija: Vodolije su bolji savetnici nego prijatelji. Razlog je što probleme i situacije jasno i objektivno vide, i ne uključuju emocije u sve to. Ipak, ljudi vole da ih imaju za prijatelje, i rado slušaju njihove smernice.

Riba: Dobar ste prijatelj, pun razumevanja u humanosti. Imate dobru intuiciju i razumete osećanja vaših prijatelja, pa uvek umete da ih utešite. Skloni ste idelizovanju osoba. Vaša urođena diplomatija i prijatna ličnost uvek spasu neprijatne situacije u društvu.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Astrološki dogadjaji 14.10.2014.

Astrološki dogadjaji 14.10.2014.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala.Utorak ...
Kako da lako uporedite dve natalne karte

Kako da lako uporedite dve natalne karte

Ukoliko cenite astrologiju i umete pažljivo da koristite informacije koje ona može dati sigurno ste se bezbroj puta ...
KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -2°c

Bicikl

Roleri