Jarac godišnji horoskop 2012

Vreme je da skinete svoje tamne, pesimistične „naočare“… Sad su u duhovnom trendu vedrije, optimisticnije boje, u skladu sa energijom godine koja je pred vama, jer ovo je dobra godina, vaša godina, na koju ste čekali tako dugo.


Zaista neobična godina, jednog neobičnog i ćudljivog znaka. Poput stenovitih planinskih vrhova, Jarac ostavlja utisak iskonske hladnoće. Ali,  iako se sporo zagreva, stena dugo ostaje topla… Slično je i sa vama. Jarčevi najčešće ne jure za sudbinom, odnosno životom, oni povoljne okolnosti, kao i sreću strpljivo čekaju. Ispod njihovog ledenog zastitnog ogrtača, njihove maske krije se nežno i romantično srce, koje čezne za ljubavlju, uspesima i visinama. Negde duboko, na samom dnu njihovog okorelog pesimizma, živi nada i vera u ovozemaljsku sreću. Napokon, evo jedne godine, koja će vam u poslovno-finansijskom pogledu, u pogledu karijere i uopšte životnog uspona, doneti šanse za uspeh. Vaš praktični, matematički, gotovo proračunat duh, bez izuzetka, ostvaruje zacrtane ciljeve. Veoma ste ambiciozni,  veliki radnici,  karijeristi.  Prestiž je sinonim za vas. Bilo da ste muškarac ili žena.  Ovo bi trebalo da bude godina velikih poduhvata, pa će intelektualci, trgovci, umetnici, naučnici, radnici i filozofi, kao i drugi, analogno svojoj profesiji odlučno prihvatiti i retko ponuđenu povoljnu priliku koju odavno čekaju, za promenu dosadašnjeg posla, položaja, načina života. Nešto što je trebalo još pre dve godine da se dogodi, prolongiralo se, razvlačilo se i sada je vreme da se povoljne prilike okrenu u njihovu korist.

 

Što se emotivnog života tiče, vi ćete,  po običaju zazirati da ispoljite svoja osećanja, ali pred vama je godina veoma povoljna za ljubav, koju bi trebalo da iskoristite maksimalno, jer Jupiter tokom prve polovine godine  boravi u vašoj kući ljubavi,  a uticaj Neptuna će omekšati sasvim sigurno vaše naizgled „tvrdo srce“.  Neptun zna da vas uljuljka u energiju ljubavi i satka po koju iluzuju, ali za vas tako prizemne i realne to je više nego idealno. Opustite se  i slobodno se prepustite maštanju, i ispoljite tu vašu skrivenu romantičnu prirodu. Uživajte u ljubavi, jer bićete u situaciji da zaista materijalizujete svoje snove.  Za one koji su u emotivnoj vezi sledi period stabilizacije i učvršćivanja veze. Za one koji su slobodni – ljubav sigurno dolazi…a neke od vas čeka na jednom putu, uz puno radosnih iznenadjenja. Srećno!


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
4
Srećno
5
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Škorpija ljubavni horoskop

Škorpija ljubavni horoskop

Pocetkom godine ponovo cete se uveriti da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vase ...
Vaga dnevni horoskop

Vaga dnevni horoskop

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Roleri

Bicikl