Kakav je vaš idealni partner

Sigurno se pitate kakav je idealan partner za Vas. Astrologija Vam može dati odgovor na to pitanje. Evo kako su Ribe kompatibilne sa ostalim horoskopskim znacima. Idealan partner za osobe rođene u znaku Ribe je u horoskopu Devica, Rak ili Škorpija. Ribe ne treba nipošto da se upuštaju u ljubavnu romansu sa Blizancima i Strelčevima, jer u takvoj vezi mogu doživeti samo razočaranje.


Partner u znaku Device

 

Device su realisti, ne veruju u bajke već u praktičnu stvarnost. Nisu romantični, vole strastvene veze. Jako žele iskrenu ljubav i porodicu. Požrtvovani su. Njihove najveće mane su zajedljivost i zavist. Ne podnose da bilo ko bude superiorniji od njih. Ne ispoljavaju suviše svoja osećanja. Suzdržani su. U retkim momentima se otvore i glasno izjave ljubav. Žele nežnog i zavodljivog partnera. Device imaju strah od vezivanja i emotivnog kraha. Budite strpljivi u osvajanju Devica. Iskažite divljenje njihovim kvalitetima. Device ne podnose aljkave i površne osobe. Iako će Vam spolja izgledati veoma grubo i nedostupno iznenadićete se kada im se približite. Detalje o tome kako osvojiti devicu pogledajte ovde.

 

Partner u znaku Raka

 

Rakovi se često predstavljaju onakvim kakvi zapravo nisu. Budite vrlo oprezni u vezi sa njima. Neretko i sebe ubede da su superiorniji i muževniji nego što to stvarno jesu. Zaštitnički se ophode prema partneru. Teško podnose neuspeh i vrlo bro padaju u depresiju. Rakovi su u velikoj meri posvećeni sami sebi. Zatvoreni su i veoma retko pričaju o sebi. Od partnera zahtevaju da zadovolji njihove potrebe i osećanja. Ljubomora je kod njih jako izražena. Stalno iznova traže dokaz iskrenosti. Ukoliko želite da osvojite osobu rođenu u znaku Raka slobodno Vi povucite prvi potez, budite otvoreni i iskreni. Rakovi vole da im se direktno iskazuje ljubav.

 

Partner u znaku Škorpije

 

Škorpija od partnera prosto zahteva ljubav i strast. Imaju crtu mističnosti. Škorpije vole da dominiraju. Snalažljive su. Vrlo lako možete biti izmanipulisani od strane škorpije ukoliko one to žele. Škorpija će Vam vrlo retko udeliti kompliment ili izjaviti ljubav. U osvajanju škorpije morate biti vrlo strpljivi i prilagodljivi. One ne vole ishitrene izjave ljubavi i naglo zbližavanje. Kada vas škorpija zavoli možete biti potpuno sigurni u njenu vernost i iskrenost.

Tagovi : |

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Astrološki dogadjaji 18.09.2015.

Astrološki dogadjaji 18.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 18. ...
Zašto svaki od horoskopskih znakova prelazi ulicu

Zašto svaki od horoskopskih znakova prelazi ulicu

Ovan Da bi se svađao sa onim koji je na drugoj strani ulice. ...
Škorpija erotski horoskop

Škorpija erotski horoskop

Žena: seksipilna, isijava snažan erotski naboj. Muškarce privlači hodom, osmehom, ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -8°c

Roleri

Bicikl