Kurs NUMEROLOGIJE INTENZIV

Brojevi su svuda oko nas - u datumu rodjenja, broju kuće ili stana, telefonskom broju koji ste namerno odabrali ili je možda čudnim sticajem okolnosti dospeo u vaše ruke... 

Otac numerologije, poznati grčki filozof i matematičar Pitagora, govorio je da je čitav svemir izgradjen na brojevima, a sistematska upotreba najranijih brojeva počela je još u doba drevnih Sumera, dok se kod Egipćana javlja davne 4241. godine pre Hrista. Započnite čudesno putovanje stazom brojeva, naučite sve tajne drevnih numerololoških sistema.
Predstavljamo INTENZIVAN numerološki kurs, izuzetno funkcionalnu celinu osmišljenu kao niz predavanja i praktičnih zadataka koji će vam omogućiti da za samo 4 subote naučite sve o numerologiji.
Nije neophodni nikakvo prethodno poznavanje numerologije ili astrologije.

Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog razgovora sa numerologom, iskoristite izuzetnu priliku da na putu kroz život prepoznate tajne signale kojih je većina nesvesna. Pomoću BROJEVA spoznajte put ka sreći.

 

Program za kurs Numerologije INTENZIV

~ 01.03. SUBOTA 13h do 16h NATALNA NUMEROLOGIJA
Uvod u numerologiju, razlike u numerološkim sistemima, izračunavanje numerološkog trobroja, simbolizam i karakteristike brojeva, planetarni ekvivalencija, sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli

~ 15.03. SUBOTA 13h do 16h SINASTRIJA 
Numerologija odnosa i uporedna numerologija - poslovna, porodična i emotivna, sublimiranje faktora u sinastriji

~ 29.03. SUBOTA 13h do 16h PREDIKCIJE
PREDIKTIVNI SISTEMI I CIKLUSI Godišnje, mesečne i dnevne prognoze, sublimacija negativnih tendencija

~ 05.04. SUBOTA 13h do 16h KARMIČKA NUMEROLOGIJA I VEŠTINA INTERPRETACIJE
Specifični lični brojevi, karmička numerologija, numerološka sinteza, usavršavanje veštine interpretacije i konsultacije

Obezbedjen je test za utvrdjivanje stečenog znanja. 
Nakon završenog kursa organizovano je polaganje ispita i obezbedjen Sertifikat poznavanja Numerologije sa predikcijama, koji će vam omogućiti da samostalno obavljate posao Numerologa konsultanta.
Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Numerologije automatski je obezbedjen upis na bilo koji od sledećih modula astrološke ili numerološke edukacije, tokom kojih se možete usavršavati u oblastima Predikcije (astrološke i numerološke prognoze) i Sinastrije (uporedna i numerologija odnosa, numerološki pristup analizi odnosa). 

Dinamika nastave - jednom nedeljno u trajanju od 3 sata (4 x 180 min), časovi se održavaju svake SVAKE DRUGE SUBOTE u terminu od 13h do 16h.

Rad u malim grupama 3 do 5 polaznika. 
KOTIZACIJA: 5000 Rsd

Jasmina Drašković se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega 2000. započinje samostalan rad koji se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.
Jasmina Drašković je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.

 

INFO:
Spicum Astro Community
Balkanska 18/101
Kontakt tel: 063/222-539

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nedeljni horoskop 17.03.-24.03.

Nedeljni horoskop 17.03.-24.03.

OVANPred vama je vrlo naporna radna nedelja. Vreme je da se ponovo vratite poslovnim zadacima koje ...
Mayanski Kin za 26.08.2013.

Mayanski Kin za 26.08.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan Kali 4Kin 195 Plavi Kosmički ...
Sve tajne SLOVA i IMENA

Sve tajne SLOVA i IMENA

PROLEĆNI INTENZIV!!! Imena nisu slučajna i nisu davana slučajno. Drevni narodi Egipćani, ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 10°c
min 2°c

Roleri

Bicikl