Lav godišnji horoskop 2012

Vi ste snažne ličnosti, s nesvakidašnje visokim naponom, koje direktno i neustrašivo pristupaju svemu u životu. Za vas je borba neka vrsta stimulansa, jer u svojoj prirodi nosite nešto viteško, bilo da ste žena ili muškarac. Posedujete ogromnu vitalnu energiju, i sposobnosti ste da nadahnete, podstaknete i vodite druge ljude u svakodnevnom životu. Puni ste samopouzdanja i sami sebe pokrećete.

 

Tranzit Jupitera kroz znak Bika, i vaše polje karijere u ovoj godini, označiće za vas vrlo plodonosno vreme na profesionalnom planu, ali će vas povremeno ometati prezahtevni Mars u Devici, kao i Uran iz Ovna, te vam predstoji period nepredviđenih zbivanja. Promena okolnosti i neočekivane situacije nametaće potrebu povećanog prilagođavanja, naročito na planu posla i karijere. Nećete uvek biti spremni, ni raspoloženi za ustupke koji će se očekivati od vas. Razdražljivost i “kratak fitilj” ometaće uspešno obavljanje zadataka, kao i sklad u međuljudskim odnosima, naročito tokom marta i aprila. Bićete zatrpani poslovima i obavezama, a porodična situacija iziskivaće više opreza i osetljivosti za probleme ukućana. Ali, situacija će se umnogome promeniti od kraja aprila i vi ćete uzeti “stvari u svoje ruke”. Zablistaćete kraljevskim sjajem, onako kako samo vi to umete, bićete dostojanstveni, šarmantni i magnetični. Postaćete ponovo gospodari situacije.

 

Tokom proleća i leta, boravak Venere u Blizancima, kao i Jupitera, podićiće vam energiju i “raširiti jače krila”, i doneće mnogo radosti u vaš život. Bićete u centru pažnje, što je za vas i normalna životna pozicija, zar ne? Osetićete se voljenim, što je vama Lavovima i Lavicama, motor pokretač. Činiće vam se kao da vam nebo svesrdno pruža priliku za ostvarivanje ambicija. Predodređeni ste za uspeh, okončanje započetih poslova, pa i pokretanje novih. Imajte na umu, da je i septembar, kada će Venera boraviti u vašem znaku, idealan za uspostavljanje skladnih odnosa s porodicom, i savršeno vreme za započinjanje ili ostvarivanje ljubavnih snova. Ali, kontrolišite posesivnost i ljubomoru. Toliko ćete biti opčinjeni partnerom ili partnerkom, da ćete se bezrezervno prepustiti čarima ljubavi. Svojim nastupom i ljubavnim stavovima pokrenućete lavinu zbivanja, ne mareći pritom za ono što bi se moglo izroditi iz svega. Vaši mentalni stavovi i intelektualni kapacitet biće usko povezani s emocijama.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
4
Ljuto
5
Tužno
4
Srećno
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mayanski Kin za 23.08.2013.

Mayanski Kin za 23.08.2013.

Lunarna Luna * Dan Dali 1Kin 192 Žuto Planetarno Ljudsko Biće Ton ...
Astrološki dogadjaji 28.09.2015.

Astrološki dogadjaji 28.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i ...
Astrološki dogadjaji 02.10.2015.

Astrološki dogadjaji 02.10.2015.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 02. OKTOBAR će biti dinamičan ...
KINA
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Bicikl

Roleri