Lav godišnji horoskop 2012

Vi ste snažne ličnosti, s nesvakidašnje visokim naponom, koje direktno i neustrašivo pristupaju svemu u životu. Za vas je borba neka vrsta stimulansa, jer u svojoj prirodi nosite nešto viteško, bilo da ste žena ili muškarac. Posedujete ogromnu vitalnu energiju, i sposobnosti ste da nadahnete, podstaknete i vodite druge ljude u svakodnevnom životu. Puni ste samopouzdanja i sami sebe pokrećete.

 

Tranzit Jupitera kroz znak Bika, i vaše polje karijere u ovoj godini, označiće za vas vrlo plodonosno vreme na profesionalnom planu, ali će vas povremeno ometati prezahtevni Mars u Devici, kao i Uran iz Ovna, te vam predstoji period nepredviđenih zbivanja. Promena okolnosti i neočekivane situacije nametaće potrebu povećanog prilagođavanja, naročito na planu posla i karijere. Nećete uvek biti spremni, ni raspoloženi za ustupke koji će se očekivati od vas. Razdražljivost i “kratak fitilj” ometaće uspešno obavljanje zadataka, kao i sklad u međuljudskim odnosima, naročito tokom marta i aprila. Bićete zatrpani poslovima i obavezama, a porodična situacija iziskivaće više opreza i osetljivosti za probleme ukućana. Ali, situacija će se umnogome promeniti od kraja aprila i vi ćete uzeti “stvari u svoje ruke”. Zablistaćete kraljevskim sjajem, onako kako samo vi to umete, bićete dostojanstveni, šarmantni i magnetični. Postaćete ponovo gospodari situacije.

 

Tokom proleća i leta, boravak Venere u Blizancima, kao i Jupitera, podićiće vam energiju i “raširiti jače krila”, i doneće mnogo radosti u vaš život. Bićete u centru pažnje, što je za vas i normalna životna pozicija, zar ne? Osetićete se voljenim, što je vama Lavovima i Lavicama, motor pokretač. Činiće vam se kao da vam nebo svesrdno pruža priliku za ostvarivanje ambicija. Predodređeni ste za uspeh, okončanje započetih poslova, pa i pokretanje novih. Imajte na umu, da je i septembar, kada će Venera boraviti u vašem znaku, idealan za uspostavljanje skladnih odnosa s porodicom, i savršeno vreme za započinjanje ili ostvarivanje ljubavnih snova. Ali, kontrolišite posesivnost i ljubomoru. Toliko ćete biti opčinjeni partnerom ili partnerkom, da ćete se bezrezervno prepustiti čarima ljubavi. Svojim nastupom i ljubavnim stavovima pokrenućete lavinu zbivanja, ne mareći pritom za ono što bi se moglo izroditi iz svega. Vaši mentalni stavovi i intelektualni kapacitet biće usko povezani s emocijama.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
4
Ljuto
5
Tužno
4
Srećno
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Venera trigon Pluton *tranzit

Venera trigon Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop. Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 10° do 17° stepeni Bika, Device ili ...
Opšte o Lavu

Opšte o Lavu

Karakter: Sunce je ovde u znaku kojim vlada tako da su sve njegove osobine maksimalno ...
ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016. + Analiza Uporednih horoskopa + Numerologija + ANALIZA ...
KINA
4200,oo
prava cena : 5040,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 36°c
min 19°c

Bicikl

Roleri