Lav godišnji horoskop 2012

Vi ste snažne ličnosti, s nesvakidašnje visokim naponom, koje direktno i neustrašivo pristupaju svemu u životu. Za vas je borba neka vrsta stimulansa, jer u svojoj prirodi nosite nešto viteško, bilo da ste žena ili muškarac. Posedujete ogromnu vitalnu energiju, i sposobnosti ste da nadahnete, podstaknete i vodite druge ljude u svakodnevnom životu. Puni ste samopouzdanja i sami sebe pokrećete.

 

Tranzit Jupitera kroz znak Bika, i vaše polje karijere u ovoj godini, označiće za vas vrlo plodonosno vreme na profesionalnom planu, ali će vas povremeno ometati prezahtevni Mars u Devici, kao i Uran iz Ovna, te vam predstoji period nepredviđenih zbivanja. Promena okolnosti i neočekivane situacije nametaće potrebu povećanog prilagođavanja, naročito na planu posla i karijere. Nećete uvek biti spremni, ni raspoloženi za ustupke koji će se očekivati od vas. Razdražljivost i “kratak fitilj” ometaće uspešno obavljanje zadataka, kao i sklad u međuljudskim odnosima, naročito tokom marta i aprila. Bićete zatrpani poslovima i obavezama, a porodična situacija iziskivaće više opreza i osetljivosti za probleme ukućana. Ali, situacija će se umnogome promeniti od kraja aprila i vi ćete uzeti “stvari u svoje ruke”. Zablistaćete kraljevskim sjajem, onako kako samo vi to umete, bićete dostojanstveni, šarmantni i magnetični. Postaćete ponovo gospodari situacije.

 

Tokom proleća i leta, boravak Venere u Blizancima, kao i Jupitera, podićiće vam energiju i “raširiti jače krila”, i doneće mnogo radosti u vaš život. Bićete u centru pažnje, što je za vas i normalna životna pozicija, zar ne? Osetićete se voljenim, što je vama Lavovima i Lavicama, motor pokretač. Činiće vam se kao da vam nebo svesrdno pruža priliku za ostvarivanje ambicija. Predodređeni ste za uspeh, okončanje započetih poslova, pa i pokretanje novih. Imajte na umu, da je i septembar, kada će Venera boraviti u vašem znaku, idealan za uspostavljanje skladnih odnosa s porodicom, i savršeno vreme za započinjanje ili ostvarivanje ljubavnih snova. Ali, kontrolišite posesivnost i ljubomoru. Toliko ćete biti opčinjeni partnerom ili partnerkom, da ćete se bezrezervno prepustiti čarima ljubavi. Svojim nastupom i ljubavnim stavovima pokrenućete lavinu zbivanja, ne mareći pritom za ono što bi se moglo izroditi iz svega. Vaši mentalni stavovi i intelektualni kapacitet biće usko povezani s emocijama.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
4
Ljuto
5
Tužno
4
Srećno
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nedeljni horoskop 17.08. - 24.08.

Nedeljni horoskop 17.08. - 24.08.

OVANPočetak sedmice može vam doneti početak strastvene ljubavne veze, emotivni zanos i zaljubljivanje. Ukoliko ...
Tvoja astrološka analiza KARIJERE

Tvoja astrološka analiza KARIJERE

Najpreciznija astrološka analiza vaše karijere!Da li ste baš vi ...
Riba ljubavni horoskop

Riba ljubavni horoskop

Pocetkom godine nova desavanja pozitivno uticu na Vase emotivno raspolozenje. U skladu ...
SAMSUNG
2348,oo
prava cena : 2817.6,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 4°c

Bicikl

Roleri