Odabir zanimanja po horoskopu

Poslovna karijera određuje pojedincu život - materijalni položaj, društveni ugled, mesto stanovanja i način života. Zato je veoma važno da čovek dobro isplanira svoj život, a od odabira zanimanja u velikoj meri zavisi da li ćete biti srećni i zadovoljni svojim životom.Horoskop vam može dati smernice da ne pogrešite ako tek birate svoje zanimanje ili ako se spremate da promenite posao. Radu posvećujemo  35 do 40 godina  svog života. Zato  je važno da radimo  ono što nas veseli  i u čemu smo  uspešni 

 

HOROSKOPSKI ZNAK I PROFESIJA

Ovan je horoskopski znak talenta, velike energije i radne sposobnosti, samo mu ponekad nedostaje discipline i istrajnosti. Oni uspehe  postižu u sportu i vojsci, elektrotehnici i mehanici. U medicini ih najviše zanima stomatologija, otorinolaringologija i psihijatrija.

Interesovanja Bikova mogu biti posve različita: jedne zanima sve što donosi profit, pa studiraju ekonomiju i bave se trgovinom, dok su drugi posvećeni umetnosti. To je uporan i temeljan znak horoskopa. Zanima ih i istorija, kulinarstvo, građevina i agronomija.

Za Blizance su pogodne sve profesije koje se tiču komunikacije, puteva i veza. Zahvaljujući svom brzom zapažanju i ljubavi prema čitanju dobro će se snaći u informatici, novinarstvu, književnosti i stranim jezicima, a budući da su spretni i vižijasti i u sportu.

Književnost zanima i Rakove, posebno kad su u pitanju istorijski romani i klasici. Rakovi vole da se vraćaju unazad, pa je u sfera njihovog interesovanja sve što je vezano za istoriju i prošlost. Zbog toga su za njih pogodna zanimanja koja su vezana za istoriju, arheologiju, etnologiju i paleontologiju.

Budući da vole da se ističu i javno nastupaju Lavovima odgovaraju zanimanja vezana za šoubiznis i biznis uopšte. Lavovi su izuzetno kreativni, a svoje talente znaju i da iskažu i unovče. Nadareni su za glumu i pozorište, a dobro se snalaze kao profesori i predavači, za njih je najvažnije da imaju publiku.

Analitične i praktične Device su dobre u matematici i gra matici, vole jezike, filozofiju, hemiju i fiziku, a mnogi od njih izabraće zanimanje koje zahteva pedantnost, tačnost i preciznost. Dobro se snalaze u tradicionalnim zanatima i poslovima vezanima za ulepšavanje, kao i u medicini i zdravstvu.

Vagama se ne mile grubi i naporni poslovi. Sklonije su "finim zanimanjima", onima koja zahtevaju uglađenost, diplomatiju, takt, privlačan izgled i profinjen ukus. Možemo ih sresti na pravnom i filozofskom fakultetu, na dizajnu i umetničkim akademijama. U svetu medija najbolji su kao spikeri i TV voditelji.

Sve što sa sobom nosi rizik, odgovornost i opasnost privlači Škorpije U medicini ih najviše zanima hirurgija, psihijatrija i patologija, a srodna su im zanimanja u okviru vojske, policije, istraživanja i špijunaže. Tipičnog pripadnika ovog znaka zanima hemija i fizika, novinarstvo, kritika, bankarstvo i politika.

Željan putovanja i novih iskustava, Strelac često odabira zanimanja tipa pomorac, istraživač, trgovački putnik, diplomata i sportista. Pripadnici ovog znaka u horoskopu najčešće se odlučuju za studije društvenih nauka, jezika, antropologije, kulture i filozofije. Zanima ih sport, turizam i ugostiteljstvo, a neke i teologija.

Ozbiljnog i ambicioznog Jarca privlače sve rukovodeće funkcije, pa će nastojati da se bave prvenstveno onim poslovima koji mu to mogu omogućiti. Privlači ih istorija, gradevinarstvo, arhitektura, politika, sudstvo, ekonomija, bankarstvo, a ne plaši se ni teških fizičkih poslova u metalurgiji, rudarstvu i tehnologiji.

Vodolije se dobro snalaze u matematici, informatici i računarskoj industriji, a zanimaju ih i meduljudski odnosi. Rukovodeni su humanim principima i željom da nešto poboljšaju i promene, pa će se često baviti politikom ili će raditi u socijalnim i humanitarnim službama. Privlači ih avijacija, astronomija, umetnost, posebno fotografija i film, pa i astrologija.

Poslednjem znaku horoskopa Ribama ne leže rutinski i monotoni poslovi. One su vrio kreativne i maštovite, samo malo nepraktične. Vole da rade sa ljudima i za njihovu dobrobit, a često se žrtvuju zbog drugih. Odgovara im zanimanje medicinske sestre i bebisiterke, kao i svi poslovi socijalnog tipa.

Dragana Djordjevic

Čekamo da Dragana Djordjevic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Mayanski Kin za 18.09.2013.

Mayanski Kin za 18.09.2013.

Lunarna luna Škorpiona*LIMI 27Kin 218, Belo Planetarno ...
MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Bicikl

Roleri