Rak godišnji horoskop 2012

Kao da se ne snalazite uvek u iskazivanju svojih kvaliteta i sposobnosti. Vi ste retka kombinacija jake intuitivne sposobnosti, dubokih emocija, i živog analitičkog uma. Možete i osećati i misliti jednako duboko, što vam daje intuitivnu inteligenciju koja ume da deluje s lakoćom i prirodno.

 

Vaše uobičajeno stanovište je da čuvate ono što imate, jer živimo u svetu muka i nestašica. Rak često prikuplja i ono što treba i ono što ne treba. Zaboravite na prošlost, na ono što čujete u medijima (jer vi se uvek zabrinete i bivate pesimistični šta god da čujete da se događa oko vas i u svetu, jer Rak je znak narodnih masa i vezani ste čvrsto za čovečanstvo i njegove brige, vi ste “majka sveta”) poslušajte svoje srce, glas svoje intuicije… Hranite osećaj sigurnosti i bezbednosti koji imate negde duboko u sebi. Godinama ste bili oslonac drugima, onaj koji hrani i teši svakog, onaj kome se svi obraćaju u krizi. Ali, Uran iz znaka Ovna, podržan Plutonom iz vama opozicionog Jarca, već neko vreme čini da se nešto novo događa u vama. Odnedavno ste shvatili da i sebi treba da posvetite vremena. I to ćete, po svemu sudeći, i učiniti. Živećete upravo onako kako nikada niste. Možda ćete kupiti kuću negde pored vode… gde vaša duša lakše diše. Možda ćete preurediti stan ili se seliti u neki drugi. Oženiti se ili rastati se. U svakom slučaju u naredne tri godine zivećete potpuno drugačije nego što je to do sad bio slučaj. Uran je u kvadratu sa vašim Suncem, onima koji su rođeni u prvoj dekadi, teraće vas da napravite radikalne promene u svom životu. Jupiter će vas štititi i hrabriti iz Bika. Uzbuđeni ste zbog onoga što vam se dešava i otvoreni ste za nove ideje. Kako se budete dalje otvarali, nova poznanstva, prijateljstva i ljubavi pristizaće u vaš život.

 

Sada je povoljno vreme da se oslobodite navike pušenja ili neke loše navike po vaše zdravlje. Budite oprezni da ponovo ne upadnete u osećaj nesigurnosti i pesimizam koji bi vas vratio, nepotrebno, unazad. Vaše tajno oružje je izuzetan smisao za humor, koristite to oružje, i vaše ruže će konacno procvetati… Blagonakloni, srećni Jupiter, u dodiru sa Plutonom, na proleće daće vam potrebno uzemljenje i osećaj sigurnosti i bezbednosti. Verovatno ćete postati svesni da ne potiskujete toliko toga u sebi, kao nekada. Vaš način razmišljanja se iz osnova menja. Dakle, držite se svog kursa i verujte u sebe. Vaši profesionalni ciljevi se začuđujućom brzinom menjaju tokom prve polovine godine. Umesto da ih zakočite, pokušajte da ih sledite i prihvatite duh promena. Ova godina je idealna da ostvarite neke planove koji su već zastareli i dugo čekaju da se materijalizuju. Od oktobra zahtevni Saturn posle skoro tri godine napušta znak Vage, odakle je imao vrlo strog i restriktivan uticaj na vas. Rakovi su izuzetno emotivan znak, a Saturn je želeo da ih učini čvrstim kao stena, kao što je on sam. Njegovi ispiti su često preteški i nije ih lako položiti. Vi ste ih sigurno položili.


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
3
Tužno
5
Srećno
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ribe erotski horoskop

Ribe erotski horoskop

Žena: ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe ženske čari i ...
Mayanski Kin za 30.08.2013.

Mayanski Kin za 30.08.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan DALI 8Kin 199 Plava Samopostojeća ...
Merkur u Strelcu *tranzit

Merkur u Strelcu *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri