Rak godišnji horoskop 2012

Kao da se ne snalazite uvek u iskazivanju svojih kvaliteta i sposobnosti. Vi ste retka kombinacija jake intuitivne sposobnosti, dubokih emocija, i živog analitičkog uma. Možete i osećati i misliti jednako duboko, što vam daje intuitivnu inteligenciju koja ume da deluje s lakoćom i prirodno.

 

Vaše uobičajeno stanovište je da čuvate ono što imate, jer živimo u svetu muka i nestašica. Rak često prikuplja i ono što treba i ono što ne treba. Zaboravite na prošlost, na ono što čujete u medijima (jer vi se uvek zabrinete i bivate pesimistični šta god da čujete da se događa oko vas i u svetu, jer Rak je znak narodnih masa i vezani ste čvrsto za čovečanstvo i njegove brige, vi ste “majka sveta”) poslušajte svoje srce, glas svoje intuicije… Hranite osećaj sigurnosti i bezbednosti koji imate negde duboko u sebi. Godinama ste bili oslonac drugima, onaj koji hrani i teši svakog, onaj kome se svi obraćaju u krizi. Ali, Uran iz znaka Ovna, podržan Plutonom iz vama opozicionog Jarca, već neko vreme čini da se nešto novo događa u vama. Odnedavno ste shvatili da i sebi treba da posvetite vremena. I to ćete, po svemu sudeći, i učiniti. Živećete upravo onako kako nikada niste. Možda ćete kupiti kuću negde pored vode… gde vaša duša lakše diše. Možda ćete preurediti stan ili se seliti u neki drugi. Oženiti se ili rastati se. U svakom slučaju u naredne tri godine zivećete potpuno drugačije nego što je to do sad bio slučaj. Uran je u kvadratu sa vašim Suncem, onima koji su rođeni u prvoj dekadi, teraće vas da napravite radikalne promene u svom životu. Jupiter će vas štititi i hrabriti iz Bika. Uzbuđeni ste zbog onoga što vam se dešava i otvoreni ste za nove ideje. Kako se budete dalje otvarali, nova poznanstva, prijateljstva i ljubavi pristizaće u vaš život.

 

Sada je povoljno vreme da se oslobodite navike pušenja ili neke loše navike po vaše zdravlje. Budite oprezni da ponovo ne upadnete u osećaj nesigurnosti i pesimizam koji bi vas vratio, nepotrebno, unazad. Vaše tajno oružje je izuzetan smisao za humor, koristite to oružje, i vaše ruže će konacno procvetati… Blagonakloni, srećni Jupiter, u dodiru sa Plutonom, na proleće daće vam potrebno uzemljenje i osećaj sigurnosti i bezbednosti. Verovatno ćete postati svesni da ne potiskujete toliko toga u sebi, kao nekada. Vaš način razmišljanja se iz osnova menja. Dakle, držite se svog kursa i verujte u sebe. Vaši profesionalni ciljevi se začuđujućom brzinom menjaju tokom prve polovine godine. Umesto da ih zakočite, pokušajte da ih sledite i prihvatite duh promena. Ova godina je idealna da ostvarite neke planove koji su već zastareli i dugo čekaju da se materijalizuju. Od oktobra zahtevni Saturn posle skoro tri godine napušta znak Vage, odakle je imao vrlo strog i restriktivan uticaj na vas. Rakovi su izuzetno emotivan znak, a Saturn je želeo da ih učini čvrstim kao stena, kao što je on sam. Njegovi ispiti su često preteški i nije ih lako položiti. Vi ste ih sigurno položili.


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
3
Tužno
4
Srećno
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Merkur u Strelcu *tranzit

Merkur u Strelcu *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Device, ...
Devica erotski horoskop

Devica erotski horoskop

Žena: ozbiljna, nenametljiva, odmerena, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju je nasrtljivi ...
Strelac dnevni horoskop

Strelac dnevni horoskop

Nema razloga da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete ...
KINA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 35°c
min 19°c

Bicikl

Roleri