Škorpija godišnji horoskop 2012

Konstelacija planeta, veliki zemljani trigon,  Jupitera u Biku,  sa Plutonom u Jarcu, kao i Marsom u Devici, sredinom marta, može da obeleži godinu Škorpija,  jer Mars (vladar Škorpije, kao i Ovnova, pored Plutona) dugo boravi u Devici, i  kao takav, po svom senzibilitetu i ispoljavanju, više odgovara dubokomislenim, i sporijim u delovanju, Škorpijama, nego brzim  i impulsivnim Ovnovima.  Odnosno, ova konstelacija ukazuje da se radi o vrlo povoljnoj godini u stvaralačkom, poslovnom i materijalnom smislu. Prošla godina (ali i prethodne dve) je pored dobrih planova i poslovnih poteza, donela i ozbiljne nemire, kao i sukobe na poslu i sa porodicom, ali u ovoj godini sudbina će poravnati sve odnose između vas i drugih ljudi. Kako su odnosi sa svetom i porodicom, osnovni problem i prepreka vašeg uspeha u društvu ili afirmacije uopste, sada možemo reći da će se Škorpioni pomiriti sa svetom, ljudima, životom, i ove godine počeće da ostvaruju svoj veliki kreativni, radni, intelektualni potencijal. U godinama koje dolaze ostvariće pobedu u stvaralačkom, poslovnom i materijalnom pogledu.

 

Reč je o šansi za zaista veliku zaradu i profesionalni uspeh, koji se može ukazati kao trajno rešenje za materijalno obezbeđenje. Ova godina će biti povoljna za sve one koji su spremni da puno rade, koji su spremni da se upuste u rizik i naprave ono sto su godinama odgađali. Druga polovina godine povoljna je za uzimanje kredita i rada sa tuđim novcem.

 

Što se tiče sentimentalnog života, kao i uspeha u ljubavi,  godina će biti naklonjena samo onima koji imaju najstabilnije veze,  i osećaja dužnosti prema partneru i porodičnom životu. Hoću reći, biće puno prilika za flert i avanturu, ali one neće potrajati dugo, „preživeće“ samo one veze sa dubokim korenom, odnosno koje su zasnovane na dubokoj ljubavi i odanosti. Vreme je idealno i za povratak jedne stare ljubavi.


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
2
Srećno
5
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sunce sekstil Jupiter *tranzit

Sunce sekstil Jupiter *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 15° do 20° Bika, ...
Mayanski Kin za 08.10.2013.

Mayanski Kin za 08.10.2013.

Električna Luna Jelena*Aplha 19Kin 238, Belo Samopostojeće ...
Ovan erotski horoskop

Ovan erotski horoskop

Žena: strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli da dominira i ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 4°c

Bicikl

Roleri