Šta sve možete saznati iz natalnog horoskopa

Podaci na osnovu kojih se pravi natalni horoskop

Natalni horoskop, odnosno natalna karta se izrađuje na osnovu tačnog datuma i časa rođenja određene osobe. Reč je o potpuno individualnom horoskopu koji je specifičan i jedinstven za svaku osobu. Nepromenjiv je, izrađuje se jednom za ceo život. Natalni horoskop je osnova iz koje proističu svi ostali horoskopi, godišnji, mesečni, uporedni. Natalni horoskop se tumači na osnovu prikaza položaja planeta u određenom trenutku u odnosu na polja i astrološke kuće zodijaka. Prilikom tumačenja svih ostalih horoskopa neophodno je imati natalnu kartu.

Polje ljubavi u natalnom horoskopu

Natalni horoskop Vam može dati nekoliko veoma bitnih smernica kada je ljubav u pitanju. Na osnovu natalnog horoskopa možete videti kakve su šanse da stupite u brak i koji period života je najpovoljniji za to. Ukoliko natalni horoskop ukaže na to da brak sklopljen u nekoj godini neće biti uspešan dobro razmislite da li ćete se na taj korak odlučiti baš tada. Odnos Vašeg partnera i Vas najjasnije će prikazati uporedni horoskop kao bliži prikaz odnosa među ljudima.

Poslovni planovi i natalni horoskop

Planiranje poslovnih aktivnosti na osnovu natalnog horoskopa može doneti veliki uspeh u karijeri. Ukoliko imate nameru da započnete privatni biznis obavezno konsultujte natalnu kartu. Ukoliko ona pokaže da nije pravi trenutak za to najbolje je da planove odložite na neko vreme jer ćete u suprotnom pretrpeti veliki novčani gubitak. Mnogi veoma uspešni ljudi u Svetu, a i kod nas, su stvorili imperije vođeni natalnim horoskopom i planiranjem na osnovu njega.

Zdravlje u natalnom horoskopu

Kako je natalni horoskop horoskop života on će Vam dati smernice na životne periode u kojima morate posebnu pažnju posvetiti zdravlju. Najbolje je da se toga pridržavate jer ćete tako izbeći mogoćnost da obolite od nekih bolesti. Preventiva je najbolji lek, a natalni horoskop ukazuje na to kada je treba pojačati. Pogledajte više informacija o natalnom horoskopu na sajtu www.astro-tip.com.

Filip Pejovic

Čekamo da Filip Pejovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Lav dnevni horoskop

Lav dnevni horoskop

Nedostaje Vam očekivani stepen poverenja u odredjene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim ...
Mayanski Kin za 06.10.2013.

Mayanski Kin za 06.10.2013.

Električna Luna Jelena*Gamma 17Kin 236, Žuti Lunarni Ratnik Devetnaesti ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 10°c
min 2°c

Roleri

Bicikl