Strelac godišnji horoskop 2012

Protekla godina je bila vaša velika šansa, jer je vaš vladar Jupiter boravio dobrim delom godine u Ovnu, znaku vama harmoničnom. Da li ste je iskoristili? Sredina decembra trebalo je da vam donese veliku poslovnu šansu i materijalni dobitak, koju ćete moći u potpunosti da ostvarite za nekoliko meseci, tokom aprila, maja juna i septembra 2012. Zbog višemesečenog boravka Marsa u Devici koji će praviti napet aspekt ka Strelcu, vaš životni ritam će se prilično ubrzati. Neprestano ćete negde žuriti, nervirati se za sitnicu, zbog gužve u saobraćaju. Opustite se, smirite se i napravite listu prioriteta i onda delujte. Žurba vas vodi u pogrešku, verbalnu nesmotrenost, agresivnost i otežano sporazumevanje sa voljenom osobom. Neretko ćete planuti poput iskre (iako ste u suštini uvek dobronamerni), a kad se smirite, osetićete grižu savesti i biće vam žao. Bićete svesni da se svađate oko sitnica, ali to će biti jače od vas. Teško ćete sputavati svoj vatreni temperament.  Bolje je da svoj višak energije koristite za ljubavna uživanja nego da se energetski praznite kroz svađu. Ali, vi ste jedna „dobrica“ i brzo će vas to proći!

 

Kad uđe  Jupiter u Blizance i Mars u Vagu, početkom jula,  živnućete i bićete prepuni pozitivne energije, smeha i humora, ono što vas inače karakteriše. Vi ste uvek animator i zabavljač društva, bilo da ste muško ili žensko. Toliko ćete biti šarmantni, zavodljivi, da ćete vrlo lako osvajati srca suprotnog pola. Nemirnog duha, dobrog raspoloženja, kakvi i jeste, dočekaćete nastupajuće leto, i početak jeseni u optimističkom raspoloženju. Ipak intenzitet će biti najjači u septembru zbog Venere u Lavu,  kada će vaš šarm dobiti na ceni, i kada ćete imati priliku da produbite odnos i ljubav prema osobi s kojom ste započeli ljubavnu priču tokom prolećnih meseci.  Biće to nešto o čemu ste samo sanjali, ali zbog uticaja nepredvidivog Urana ta strastvena veza će se prekidati i nastavljati…od vas zavisi pravi tok. Ali, vi volite izazove, tako da će vas ta povremena neizvesnost još više motivisati i jačati međusobnu ljubav i strast.


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
5
Ljuto
2
Tužno
4
Srećno
7
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bik erotski horoskop

Bik erotski horoskop

Žena: senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru a posebno je osetljiva na poljupce u ...
ČAROLIJA VAŠEG IMENA

ČAROLIJA VAŠEG IMENA

Da li ste primetili da sve Svetlane koje ste upoznali liče jedna na drugu? Ili da Zorice imaju sličan mentalni sklop, ...
Bik dnevni horoskop

Bik dnevni horoskop

Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete dogadjaje koji se ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -5°c

Roleri

Bicikl