Tvoj Natalni, Godišnji i Ljubavni horoskop

Ovladajte svojom sudbinom - kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. 
Pri tumačenju natalnog i godišnjeg horoskopa koriste se tehnike zapadne astrologije, numerologije i astrologije Maya. 
Prednost ovakve konsultacije je u tome što obuhvata sve teme koje Vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali za koje se iz horoskopa vidi da bi mogle biti od krucijalnog značaja kada za to dođe vreme. 
Analiziraju se Vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze za period od narednih 12 meseci (ili duže ukoliko naglasite značaj nekog pitanja).
Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.
Ponudu možete iskoristiti i za analizu uporednog horoskopa i horoskopa odnosa bilo da ste zaljubljeni, ili već u vezi, braku... Saznajte kvalitete emotivnog ili poslovnog odnosa, kako biste ih bolje razumeli i poboljšali ili prebrodili krizu. 

Lokacija: Balkanska 18, Beograd
Konsultaciju uživo, putem telefona ili Skypa
 
 


Odaberite USLUGU
 


Kompletna konsultacija podrazumeva tumačenje vašeg Natalnog horoskopa, Solarnog horoskopa (prognoze za narednih 12-18 meseci) i Uporednog horoskopa. 
Sesija: 120 minuta
Cena: 5750 Rsd
 
  
 
 
Analiza 1 Uporedniog horoskopa podrazumeva numerološku i astrološku analizu vašeg i partnerovog natalnog i godišnjeg horoskopa, analizu Dejvisona i horoskopa odnosa, numerički kod vašeg odnosa sa prognozama.
Sesija: 50 minuta
Cena: 2990 Rsd
 
 
 


Tumačenje vašeg Godišnjeg horoskopa podrazumeva numerološku i astrološku prognozu iz meseca u mesec za interval 2013/2014. 
Sesija: 50 minuta
Cena : 2990 Rsd
Cena sa popustom: 1350 Rsd
 Tematska konsultacija podrazumeva numerološku i astrološku analizu životnog segmenta po želji klijenta (posao, karijera i finansije, porodični i emotivni odnosi, zdravstvena situacija) sa prognozama 2013/2014. 
Sesija: 50 minuta
Cena : 2990 Rsd
 
 

Jasmina Knežević

Jasmina KNEŽEVIĆ se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa Andjelima 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini II praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jelovnik za svaki znak

Jelovnik za svaki znak

“Lekari se neprestano trude da nam sačuvaju zdravlje a kuvari daga upropaste”, zapisao je još u ...
Bik ljubavni horoskop

Bik ljubavni horoskop

Vec pocetkom godine oseticete prijatne promene, jer situacija u ljubavnom zivotu se ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Bicikl

Roleri