Tvoj Natalni, Godišnji i Ljubavni horoskop

Ovladajte svojom sudbinom - kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. 
Pri tumačenju natalnog i godišnjeg horoskopa koriste se tehnike zapadne astrologije, numerologije i astrologije Maya. 
Prednost ovakve konsultacije je u tome što obuhvata sve teme koje Vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali za koje se iz horoskopa vidi da bi mogle biti od krucijalnog značaja kada za to dođe vreme. 
Analiziraju se Vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze za period od narednih 12 meseci (ili duže ukoliko naglasite značaj nekog pitanja).
Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.
Ponudu možete iskoristiti i za analizu uporednog horoskopa i horoskopa odnosa bilo da ste zaljubljeni, ili već u vezi, braku... Saznajte kvalitete emotivnog ili poslovnog odnosa, kako biste ih bolje razumeli i poboljšali ili prebrodili krizu. 

Lokacija: Balkanska 18, Beograd
Konsultaciju uživo, putem telefona ili Skypa
 
 


Odaberite USLUGU
 


Kompletna konsultacija podrazumeva tumačenje vašeg Natalnog horoskopa, Solarnog horoskopa (prognoze za narednih 12-18 meseci) i Uporednog horoskopa. 
Sesija: 120 minuta
Cena: 5750 Rsd
 
  
 
 
Analiza 1 Uporedniog horoskopa podrazumeva numerološku i astrološku analizu vašeg i partnerovog natalnog i godišnjeg horoskopa, analizu Dejvisona i horoskopa odnosa, numerički kod vašeg odnosa sa prognozama.
Sesija: 50 minuta
Cena: 2990 Rsd
 
 
 


Tumačenje vašeg Godišnjeg horoskopa podrazumeva numerološku i astrološku prognozu iz meseca u mesec za interval 2013/2014. 
Sesija: 50 minuta
Cena : 2990 Rsd
Cena sa popustom: 1350 Rsd
 Tematska konsultacija podrazumeva numerološku i astrološku analizu životnog segmenta po želji klijenta (posao, karijera i finansije, porodični i emotivni odnosi, zdravstvena situacija) sa prognozama 2013/2014. 
Sesija: 50 minuta
Cena : 2990 Rsd
 
 

Jasmina Knežević

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Vaga ljubavni horoskop

Vaga ljubavni horoskop

Pocetkom godine moguce je izvesno nerazumevanje sa okolinom ili partnerom, ali ...
Mayanski Kin za 30.10.2013.

Mayanski Kin za 30.10.2013.

Samopostojeća Luna Sove*Limi 13 Kin 260,Žuto Kosmičko ...
KINA
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 2°c

Roleri

Bicikl